Dametøj

Er du på udkig efter smart og moderigtigt tøj til kvinder og piger? I Helsingør Bycenter finder du et bredt udvalg af dametøjsbutikker med flotte styles og noget til enhver smag.

I butikkerne står det venlige og dygtige personale altid klar til at rådgive dig om både størrelser og stil. Du vil helt sikkert få kyndig vejledning til at vælge noget nyt og flot til din garderobe, som tilmed passer lige til din personlige stil.

I H&M er der et flot og bredt udvalg af stilet hverdagstøj, flot og moderigtigt tøj til pænt brug og behageligt fritidstøj, til når du bare skal slappe af. H&M har altid nye styles, der passer til sæsonen, og derfor er der rig mulighed for at finde noget nyt til garderobe, hver gang du besøger H&M i Helsingør Bycenter.

Udover smart tøj til piger og kvinder har H&M et bredt sortiment af sko og stiletter. Her kan du ligeledes vælge mellem noget, du kan bruge til enten hverdag eller fest. Samtidig finder du alt indenfor accessories, smykker, nat- og badetøj samt sportstøj. Står dagen på tøsetur og shopping, er et besøg i H&M i Helsingør Bycenter et must.

I ONLY i Helsingør Bycenter finder du alt til dit nye perfekte outfit. I butikken er der både smart modetøj til unge piger og kvinder, og ONLY er altid med på de nyeste tendenser. ONLY har masser af jakker, bukser, toppe, nederdele, kjoler og diverse andet tøj. Faktisk kommer der nye kollektioner i ONLY-butikkerne hele otte gange om året, så chancen for at finde noget nyt er rigtig stor.

ONLY har udover moderigtigt tøj også et flot udvalg af accessories, hvor du kan krydre dit nye outfit med flotte hatte, smykker, bælter, huer, strømper eller tørklæder.

Føtex i Helsingør Bycenter

Føtex

Dagligdagens nødvendigheder, kød, kolonial, tøj, HI-FI.
Tlf. 49 25 80 00

Læs mere

H&M i Helsingør Bycenter

H&M

Tøj og accessories til enhver lejlighed og til hele familien.
Tlf. 70 21 22 00

Læs mere

ONLY i Helsingør Bycenter

ONLY

ONLY har flair for fashion og fokus på kunden.
Tlf. 49 25 38 83

Læs mere