Dametøj i Helsingør

Er du på udkig efter smart og moderigtigt tøj til kvinder og piger? Så kom forbi Helsingør Bycenter i 3000 Helsingør, hvor du finder et bredt udvalg af dametøjsbutikker med flotte styles og tøj til enhver smag.

Sko, dametøj og meget andet

I Helsingør Bycenter finder du et væld af butikker, som tilbyder alt fra smart tøj til piger og kvinder til sko, stiletter og meget andet. Her kan du derfor vælge mellem noget, du kan bruge til både hverdag eller fest. Samtidig finder du også alt indenfor accessories, smykker, nat- og badetøj samt sportstøj. Står dagen derfor på en på shoppingtur, er Helsingør Bycenter et must.

Bliv vejledt til køb af dametøj i Helsingør

I butikkerne står det venlige og dygtige personale altid klar til at rådgive dig om både størrelser og stil. Du vil helt sikkert få kyndig vejledning til at vælge noget nyt og flot til din garderobe, som tilmed passer lige til din personlige stil.

Butikkerne med dametøj i Helsingør Bycenter

I Helsingør Bycenter har vi mange forskellige butikker, der både breder sig over de helt nye tendenser, klassisk mode og spændende alternativer. Derfor kan du, din familie og dine venner nemt få mange timer til at gå ved at traske ind og ud ad vores mange forretninger.  Du kan læse mere og nogle af vores udvalgte butikker med dametøj herunder.

Vores H&M-butik

I H&M er der et flot og bredt udvalg af stilet hverdagstøj, flotte og moderigtige klæder til pænt brug samt behageligt fritidstøj, til når du bare skal slappe af. H&M har nemlig altid nye styles, der passer til sæsonen, og derfor er der rig mulighed for at finde noget nyt til garderoben, hver gang du besøger H&M i Helsingør Bycenter.

Vores ONLY-butik

I ONLY i Helsingør Bycenter finder du alt til dit nye, perfekte outfit. I butikken er der både smart modetøj til unge piger og kvinder, og ONLY er altid med på de nyeste tendenser. ONLY har masser af jakker, bukser, toppe, nederdele, kjoler og meget andet. Faktisk kommer der nye kollektioner i ONLY-butikkerne hele otte gange om året, så chancen for at finde noget nyt er rigtig stor.

ONLY har udover moderigtigt tøj også et flot udvalg af accessories, hvor du kan krydre dit nye outfit med flotte hatte, smykker, bælter, huer, strømper eller tørklæder.

Besøg os i 3000 Helsingør

Helsingør Bycenter er nemt at finde: Vores adresse hedder Stürups Plads 1 3000 Helsingør, og vores placering er lige i hjertet af byen – tæt på både Helsingør Stengade, Bjergegade og Stjernegade.

Kom derfor forbi Helsingør Bycenter. Vi har åbent mandag til fredag fra 10.00 til 19.00 samt lørdag og søndag fra 10.00 til 17.00. Vi, og vores damebutikker, glæder os til at byde dig velkommen.

Føtex i Helsingør Bycenter

Føtex

Dagligdagens nødvendigheder, kød, kolonial, tøj, HI-FI.
Tlf. 49 25 80 00

Læs mere

H&M i Helsingør Bycenter

H&M

Tøj og accessories til enhver lejlighed og til hele familien.
Tlf. 70 21 22 00

Læs mere

ONLY i Helsingør Bycenter

ONLY

ONLY har flair for fashion og fokus på kunden.
Tlf. 49 25 38 83

Læs mere