Helsingør Bycenter butikker

I Helsingør Bycenter har vi 30 spændende butikker der giver dig oceaner shoppingmuligheder som du kan gå på opdagelse i. Vi sætter en ære i at have en bred vifte af butikstyper, så du altid kan finde noget når du er på udkig. Uanset om du leder efter tøj, accessories, personlig pleje eller noget til fritidssysler, så har vi et bredt udvalg. Du har også mulighed for at købe dagligvarer i vores Føtex, hvis bager der også tilbyder friskbagt brød. Vi er sikre på, at du i butikkerne i Helsingør Bycenter kan finde noget for dig. Så kig forbi Helsingør Bycenter og oplev Helsingørs bedste butikker.

Husk, at vi også har åbent alle søndage – Du kan finde vores åbningstider her.

Modebutikker i Helsingør

For de flestes tilfælde er tøj, sko og accessories de mest populære varer, når der skal shoppes. I Helsingør Bycenter findes der mange forskellige butikker, hvor du kan shoppe smarte sneakers, flotte kjoler, behagelige bukser og klassiske skjorter. Vores butikker sætter en ære i yde den absolut bedste service, og står altid klar til at guide dig. Så uanset om du ved præcis, hvad du søger, eller om du har brug for lidt hjælp til at finde din stil, så står butikkernes medarbejdere klar til at assistere og være behjælpelig.  
Helsingør Bycenters butikker har modetøj til børn, damer og herrer, vi har tøj til hverdagen, festtøj, afslapningstøj og sportstøj.

Så tag en tur forbi Helsingør Bycenter, så du kan fylde dit klædeskab med det seneste nye modetøj. Du kan læse mere om vores dametøjbutikker her.                                                           

Bolig og elektronik i Helsingør Bycenter

Står du og mangler den ene lille ting, der skal til for at færdiggøre indretningen derhjemme? Så kan Helsingør Bycenters butikker uden tvivl hjælpe dig. Centrets butikker tilbyder møbler, blomster, nipsting og meget mere, så du kan skabe den helt rigtige stemning der gør, at du kan føle dig hjemme. Du kan finde interiør, uanset om du leder efter noget til soveværelset, stuen, køkkenet eller badeværelset.

Du kan også i butikkerne i Helsingør Bycenter gå på opdagelse i en verden af elektronik, smartphones og tilbehør. Så uanset om du mangler en telefon, et cover, et mobilabonnement eller noget helt fjerde, så kan du finde det i vores butikker.

Så kig forbi elektronik- og boligforretningerne i Helsingør Bycenter og find det du står og mangler i hjemmet. Her kan du læse mere om vores boligbutikker - og her om elektronikbutikkerne.

Helsingør Bycenter Sport og fritid

Står du og mangler nogle fodboldstøvler, noget farveblyanter eller noget helt tredje? Så er Helsingør Bycenters sports- og fritidsbutikker lige noget for dig. Gå på opdagelse i en verden af fysiskaktivitet og kreativ udfoldelse. Du kan være sikker på, at vi har et bredt udvalg, som giver dig muligt til bedst muligt at udfolde din hobby, og butikkernes behjælpelige medarbejdere står klar til at tage imod dig, og hjælpe dig til at finde hvad du søger.

Besøg Helsingør Bycenter, når du mangler noget til dine fritidsaktiviteter. Du kan finde vores sport- og fritidsbutikker her.