Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

INTERSPORT i Helsingør Bycenter

INTERSPORT i Helsingør Bycenter byder indenfor til en verden af sport og fritid. Her forhandler vi et stort udvalg af sportstøj, sportsudstyr og meget mere til kvinder, mænd og børn i alle aldre. Vi er en del af verdens største sportskæde, og vi er derfor eksperterne du kan spørge, hvis du har brug for rådgivning og vejledning. Vi står altid klar til at hjælpe dig – uanset om du leder efter noget til dig, dit barn eller en du kender.

Vi har et bredt kendskab til sport, og i vores butik får du en oplevelse, du ikke glemmer. Kæden er international, men butikken i Helsingør er ejet af din lokale sportsforhandler, som hver dag arbejder på at give dig en lokal og behagelig betjening. INTERSPORT handler om sport for alle, også helt lokalt.

 

Her finder du INTERSPORT

Du finder os på 1. sal i Helsingør Bycenter, hvor vi gerne vil byde dig velkommen i vores sportsunivers. Se også kortet nederst på siden

 

Åbningstider for INTERSPORT i Helsingør

Vores åbningstider følger centrets åbningstider, hvilket betyder at vi har åbent fra klokken 10 alle dage. Mandag til fredag lukker vi klokken 19, og lørdag og søndag lukker vi klokken 17. Vi holder lukket på helligdage. Du har derfor rig mulighed for at handle det udstyr og sportstøj, som du mangler alle ugens dage. Du behøver aldrig bekymre dig om, at dit udstyr går i stykker, at du mister det eller du finder ud af at du mangler noget – INTERSPORT i Helsingør Bycenter holder åbent når du har brug for det.

 

Din sportsbutik i Helsingør

Hos INTERSPORT vil vi gerne være din foretrukne sportsbutik i Helsingør, hvorfor vi altid gør vores ypperste for at have de varer på lager, som du skal bruge – uanset sæsonen. Vi vil gerne hjælpe dig og din familie med at få aktivitet, sjov og leg ind i hverdagen, og derfor tilbyder vi en lang række produkter indenfor forskellige kategorier. Hos os finder du bl.a. tøj, sko og tilbehør til både hverdag og fritid for hele familien.

I INTERSPORT specialiserer vi os indenfor følgende sportsgrene: Løb, træning, outdoor, fodbold, badminton, bordtennis, cykling, gymnastik, hiking, trekking, håndbold, padel, skisport, squash, svømning, tennis, vandsport, yoga, pilates, basketball, skating samt rulleskøjter. Vi står derfor til rådighed, når der skal købes sportsudstyr og sportstøj til disse sportsgrene.

 

­­­­Tilbud fra INTERSPORT

Hos INTERSPORT i Helsingør Bycenter har vi altid masser af gode tilbud, som du kan komme ind og nyde godt af. Vi kører hver uge skarpe priser på en lang række varer, som du kender og elsker. Hos os kan du altid finde en masse forskellige varer til outlet-priser. Gå ikke glip af vores tilbud, som vi løbende tilbyder vores kunder, og besøg os snarest.

Hos INTERSPORT tilbyder vi 30 dages bytteret og 14 dages fortrydelsesret af dit køb.

Aktuelle tilbud

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: