Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

Normal

Hos Normal i Helsingør Bycenter sælger vi helt normale varer til helt normale mennesker. Netop derfor består vores sortiment af helt normale produkter, som du bruger i din hverdag – det kan for eksempel være Ajax til at gøre rent med, Gillette barbergrej, hårpleje fra L´Oreal eller makeup fra Maybelline. Der er derfor masser af grunde til at besøge din lokale Normal butik i Helsingør Bycenter, når du skal have normale produkter til din normale hverdag.

Produkter til normale mennesker

I alle Normal butikker forhandler vi et bredt udvalg af produkter inden for hårpleje, hudpleje, hårfjerning og kropspleje. Men du går heller ikke galt i byen, hvis du skal have makeup og kosmetik, mundpleje, personlig hygiejne og sundhed. Vi har sågar også det meste inden for mærkevarer der fører rengøringsprodukter, opvask, tøjvask, duft og deo.

Og ligesom helt ved normale mennesker, så dur helten ikke uden mad og drikke. Derfor kan du også finde slik, snacks, drikkevarer´, dyremad og øvrige fødevarer samt alt det, du skal have med på ferien i små, praktiske rejsestørrelser.
Men selvom vores produkter er ganske normale, så kan de også godt være til den spændende side. Vi  får nemlig – ud over det faste sortiment – hele tiden nye, spændende produkter. Mange af disse produkter har du måske set andre steder. Det kan for eksempel være slik, du kender fra udlandet, eller en ansigtscreme, som dufter af eksotisk mango.

Normale, spændende varer samlet ét sted

Når du besøger Helsingør Bycenter, så behøver du ikke traske rundt til flere forskellige butikker. Vi har nemlig samlet alle produkter på et sted i Normal-butikken, så dit indkøb bliver nemmere. Samtidig giver vores butik dig også mulighed for at spare en del penge. Vi adskiller os nemlig fra andre danske detailkæder ved at tilbyde kunderne faste, lave underpriser på alle de mange mærkevarer, som vi forhandler i butikken.

Besøg Normal Helsingør, og få en unik oplevelse

Hos Normal Helsingør er vores mål, at du som kunde får en unik oplevelse, hver gang du besøger vores butik. Da vores normale produktsortiment er skiftende, vil det nemlig altid være en ny oplevelse at komme ind i vores butik i Helsingør Bycenter. Derfor er det meget nemt for helt normale mennesker at blive inspireret af både det faste sortiment, der består af helt normale varer samt de nye, spændende produkter i vores normale butik.

Hos Normal Helsingør gør vi det derfor nemt at handle ind til den normale hverdag, og samtidig giver vi plads til at opdage nye og unikke mærkevarer samt produkter, så du får en unik og ny oplevelse, hver gang du træder ind ad døren.

Vores Normal butik

Kunne du tænke dig at vide mere om, hvilke produkter vi sælger i Normal Helsingør? Så er du mere end velkommen til at kigge forbi butikken i Helsingør Bycenter. Du finder os på 1. sal. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Normal i Helsingør Bycenter.

Kan du ikke vente med at snakke med os, eller har du spørgsmål til nogle af vores varer? Så kan du altid ringe til os på  22 20 79 88 og læse endnu mere om vores produkter og services på normal.dk.

Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: