Leder du efter et spisested i Helsingør? Når du besøger Helsingør Bycenter eller bare i det hele taget Helsingør by, kan det være at sulten melder sig i løbet af dagen. Restauranterne i Helsingør Bycenter står altid klar til at tage imod dig og din familie – uanset hvornår sulten melder sig.

Vores spisesteder serverer alt fra velsmagende brunch og solid frokost til lækker aftensmad alle ugens dage. Spisestederne i Helsingør Bycenter følger centrets åbningstider.

Spisesteder i Helsingør til kaffepausen eller brunch

Har I brug for en kaffepause på en café i Helsingør, så er det oplagt at besøge Café Vivaldi. Her kan du bestille din foretrukne kaffe eller the og supplere med en lille dessert. I kan både sidde ude i godt vejr eller søge ly indendøre. Her er en skøn stemning, hvis du skal møde venner eller veninder over en god brunch i Helsingør. Og I kan selv få lov til sammensætte små retter.

Alt fra klassisk cafémad til fine aftenretter

Vores to restauranter i Helsingør dækker dig godt ind - uanset, hvad du er i humør til. Hos Café Vivaldi kan du få alt fra skønne lette retter som salater, sandwiches og supper til en lækker rib eye, saftig oksemørbrad og populære pastaretter. Hele familien er dækket ind, når I kommer på besøg. Og børnemenuen er altid et hit til de mindste.

Sushi - sund aftensmad eller frokost i Helsingør

Forkæl dig selv eller familien med et måltid japansk mad hos Maki sushi. Her kan I selvfølgelig få kvalitets sushi i alle afskygninger: Nigiri, Futomaki, Uramaki, Sashimi og meget mere. Altid lavet med friske råvarer. Bestil fra a la carte, en sammensat sushimenu eller giv jer i kast med sushi ad libitum, når I er rigtig sultne.

Har I et familiemedlem, der ikke vil med på sushi-vognen? Så har denne restaurant selvfølgelig også en masse lækre japanske retter uden.

God mulighed for take away nær Helsingør

Vores spisesteder og restauranter har begge mulighed for at bestille mad ud af huset. Både, hvis du skal have gæster eller bare vil være fri for indkøb, madlavning og opvask. Har du en travl hverdag eller får du mange gæster, er det ufatteligt skønt, at få aftensmaden eller frokosten arrangeret hurtigt med take away. 

Bestil disse typer take away i Helsingør Bycenter:

  • Sushi og andet japansk mad
  • Lækre nudel- og wokretter
  • Smørrebrød
  • Populære pastaretter
  • Sandwiches & burgere

Kom forbi Café Vivaldi eller Maki Sushi i Helsingør Bycenter eller kontakt os, for at lære mere om dine take away muligheder.