Helsingør Bycenter blev åbnet i sensommeren 1997. Vi er et shoppingcenter med ca. 25 butikker fordelt på to plan med tilhørende parkeringshus.

Helsingør Bycenter er placeret i starten af Stengade mod Simon Spies Plads med let adgang til tog- og busforbindelser.

Butikskategorierne dækker over bespisning, dame-, herre- og børnemode, skønhed, elektronik, boliginteriør og dagligvarer.

Helsingør Bycenter har i 2021 og 2022 gennemgået en større ombygning og renovering med smukke nye fliser, flotte nymalede vægge og med en større ombygning af vores eksisterende H&M, der har fået et flot nyt udtryk på Plan 1 i Helsingør Bycenter.


Ofte stillede spørgsmål

Hvordan finder jeg Helsingør Bycenter?

Hvis du ankommer i bil, kan du med fordel sætte maps/navigationen til adressen Stürups Plads 4, 3000 Helsingør, så ankommer du direkte til vores p-hus. P-huset er åbent alle dage kl. 06-22 (dog ikke helligdage). Ankommer du til fods ligger vi for enden af Stengade på adressen Stürups Plads 1, 3000 Helsingør i nærheden af Café Vivaldi og Simon Spies Plads. Ankommer du med bus vil det nærmeste stoppested være på Trækbanen lige efter Rosenkildestien, her tager du trappen ned direkte til Helsingør Bycenter. Ankommer du med færge fra Sverige er der ca. 5-10 minutters gang og ca. 5 minutters kørsel.

Er der toiletter i Helsingør Bycenter

Ja, vi har toiletter samt handicaptoiletter tilgængeligt for kunderne både på Plan 0 og Plan 1, der er åbent i butikkernes åbningstid.

Er der handicaptoiletter i Helsingør Bycenter

Ja, du finder handicaptoiletter både på Plan 0 og Plan 1.

Er der babylounge?

Ja på Plan 1. i nærheden af H&M finder man vores Babylounge med puslefaciliteter samt stole når du skal amme din baby, du finder også toilet i børne- og voksenhøjde. Babyloungen er åbent i butikkernes åbningstid.

Sikkerhed og tryghed

De uniformerede vagter er fra Securitas og sørger hver dag for ro, orden og sikkerhed for alle vores kunder. Har du behov for at kontakte en vagt, kan det ske på tlf. 98156858.

Hvor finder jeg en hæveautomat?

Du finder en Danske Bank hæveautomat på Plan 0 overfor Apotek Helsingør Bycenter samt en Euronet ATM på plan 1 mellem H&M og Søstrene Grene.

Hvor finder jeg elevatorer?

Vi har elevatorer der betjener plan 0-9 i p-huset og giver adgang til butikkerne på plan 3. Vi har også elevatorer der betjener plan -3 til butikkerne på Plan 1.

Glemte sager

Skulle uheldet være ude at du mister personlige ejendele i Helsingør Bycenter, er der mulighed for at kontakte os. Skriv enten til info@helsingorbycenter.dk eller ring til 92156858. Føtex kiosken får også i nogle tilfælde indleveret glemte sager, de kontaktes på 49 25 80 00.

Har hunde adgang?

Nej, hunde har som udgangspunkt ikke adgang, eneste undtagelser er når hunden benyttes som fører- og servicehund.

Findes der WiFi?

Ja, WIFI er tilgængeligt i Helsingør Bycenter.