Helsingør Bycenter Parkering

Involverer din ankomst til Helsingør Bycenter en bil? Så kan vi glæde dig med, at Helsingør Bycenter tilbyder fantastiske parkeringsfaciliteter i vores P-hus. Vi tilbyder 550 gratis parkeringspladser, hvorfra der er direkte adgang til Helsingør Bycenter. Den gratis parkeringsperiode løber i tre timer. I parkeringshuset er der selvfølgelig også handicapparkering, du kan finde de parkeringspladser på dæk -3, 0, 3, 6 og 7. Alle vores handicapparkeringspladser er placeret tættest ved indgangen og nær elevatorer.

Du kan finde parkeringshuset på adressen Stürups Plads 4, 3000 Helsingør. Det kan derfor være en fordel, hvis du ankommer til centret i bil at indstille din bil efter denne adresse, da du på den måde ankommer direkte til P-huset. Dermed bliver det lettere for dig at smide bilen af, og du skal ikke rende rundt og lede efter parkeringsmuligheder. Så smid din bil af i Helsingør Bycenters P-hus, når du skal ud at shoppe, nemt, hurtigt og gratis i tre timer.                                                        

Åbningstider for parkering i Helsingør Bycenter

Når shoppetrangen kalder, så kan den være svær at stille, og hvis man kommer fra afstand, så kan det være nødvendigt at tage bilen. Vi bringer her nogle oplysninger om åbningstiderne for vores parkeringsfaciliteter, så du ved, hvornår du kan smide bilen af, og afhente den igen i P-huset.

P-huset ved Helsingør Bycenter har alle dage, helligdage undtaget, åbent fra kl. 06-22. I perioden fra kl. 22-06 vil parkeringshuset være aflåst, dog med undtagelse af dæk 0 og 1, hvor der er døgnåbent. Ved udvidet åbningstid for centeret, vil P-huset lukke én time efter butikkerne. Du kan læse mere om butikkernes åbningstider her.

De tre timers parkering, på dækkene -3 til 5 samt 7, er i effekt i hverdagene mellem kl. 9 og 17, og i weekenderne mellem 9 og 13, på dækkene 6, 8 og 9, er det dog 24 timers parkering der er gældende.

Er du boende i Helsingør by, har du mulighed for at købe en chip, så du kan komme ind og ud af p-huset efter lukketid.

Chippen kan bestilles hos driftsafdelingen hos Benjamin Kruger på bkh@dsc.dk  / tlf. 2775 5655

Skulle uheldet være ude, så der var behov for at hente en bil mens parkeringshuset er lukket, så vil det være muligt ved at tilkalde en vagt fra Securitas vagtcentral. Ved tilkaldelse af en vagt fra vagtcentralen koster er der et tilkaldegebyr på kr. 800, som afregnes kontant.

Vagtselskabets telefonnummer er: 70 26 36 50.

Når du benytter dig af vores P-hus, så er det vigtigt, at du husker at stille P-skiven. Parkeringskontrollen i parkeringshuset foretages af Helsingør Kommunes Parkeringsservice, som kan kontaktes på:

Telefon: 49 28 20 01

E-mail: parkeringsservice@helsingor.dk


Ofte stillede spørgsmål

Hvordan er parkeringsreglerne i Helsingør Bycenter?

Helsingør Bycenters p-hus ligger placeret på adressen Stürups Plads 4, 3000 Helsingør. P-husets åbningstid er alle dage kl. 06-22 (dog ikke helligdage). P-huset er aflåst kl. 22-06 (gælder dog ikke plan 0-1).

Ved udvidet centeråbningstid lukker P-huset 1 time efter butikkerne.

Parkering i Helsingør Bycenter er 3 timer på dæk -3 til dæk 5 samt dæk 7. Der er 24 timers parkering på dæk 6, 8 og 9.

Ved tilkald af vagtselskab for afhentning af køretøj uden for åbningstiden er der et tilkaldegebyr på kr. 800, som afregnes kontant.

Vagtselskab telefonnummer er 70 26 36 50

Parkeringskontrol foretages af Helsingør Kommunes Parkeringsservice, som kan kontaktes på:

Telefon: 49 28 20 01

E-mail: parkeringsservice@helsingor.dk

Hvordan finder jeg Helsingør Bycenter parkering?

Hvis du ankommer i bil, kan du med fordel sætte din GPS/navigationen til adressen Stürups Plads 4, 3000 Helsingør, så ankommer du direkte til vores p-hus.

P-huset er åbent alle dage kl. 06-22 (dog ikke helligdage).

Er der handicap parkering?

Ja, du finder handicapparkering i p-huset på plan -3, 0, 3, 6 og 7.

Alle handicapparkeringer er placeret tættest på indgangen og nær ved elevatorer.

Hvor kan jeg parkere min cykel?

Når du ankommer på cykel kan du anvende cykelstativerne på stien ved Klostergade bag Helsingør Bycenter