Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

Apotek Helsingør Bycenter

­­­­I Helsingør Bycenter finder du dit lokale apotek, når der skal handles medicin på recept og i håndkøb samt andre sundhedsprodukter. Vores faglærte personale står klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til din medicin eller du har brug for hjælp til at finde de rigtige produkter til dig. På apoteket i Helsingør Bycenter rådgiver vi lige fra brugen af medicin, hvordan den virker og hvilke bivirkninger du kan forvente og skal holde øje med. Vi rådgiver også omkring, hvordan du holder dig selv og din familie sunde, og hvordan I kan forebygge sygdomme.

 

Apotekets åbningstider

I apoteket i Helsingør Bycenter kan du finde det du skal bruge, når du skal bruge det. Vi følger centrets åbningstider, og du har altså mulighed for at komme forbi apoteket alle ugens dage – også søndage, hvor vi holder søndagsåbent!

Du vil altid kunne finde de aktuelle åbningstider for den kommende uge på denne side. Helligdage og ekstraordinære åbningstider, f.eks. i forbindelse med Late Night Shopping, vil blive vist på sidens oversigt over åbningstider.

Vi står til rådighed med det du skal bruge, for at føle dig tryg og sikker i hverdagen.

 

Hvor ligger Apoteket i Helsingør Bycenter?

Apoteket er placeret i stueetagen i Helsingør Bycenter og det er derfor nemt og bekvemt at komme ind forbi. Vi er placeret tæt på parkering via p-huset med elevator samt ved siden af Føtex og Matas.

 

Vi klarer også udbringning

Hvis du dog stadigvæk ikke er vild med tanken om at komme ind forbi og hente din medicin, tilbyder vi også udbringning. Vi fragter dine apoteksprodukter hjem til dig, hvis du har brug for det – det eneste du skal gøre, er at tage kontakt til vores personale og lave en aftale for din udbringning.

 

Håndkøbsmedicin på Apoteket

Hos Apoteket i Helsingør finder du også et bredt sortiment af håndkøbsprodukter indenfor sundhed, hudpleje, hårpleje, rejse, sport, børn, graviditet og meget mere. Vi specialiserer os i produkter, der skal leve op til specifikke krav, når det kommer til sygdom og pleje af kroppen.

Mangler du smertestillende, håndkøbsmedicin mod blærebetændelse eller antihestaminer mod allergi, så kom ned og tag en snak med os. Vi vejleder dig til, så du får den helt rigtige type medicin med hjem.

Håndkøbsmedicin du kan købe:

  • Håndkøbsmedicin mod blærebetændelse
  • Håndkøbsmedicin mod mavesyre
  • Håndkøbsmedicin mod allergi
  • Smertestillende håndkøbsmedicin
  • Håndkøbsmedicin mod hæmorider
  • Kvalmestillende i håndkøb
  • Og meget mere

 

Mærker vi fører på Apoteket

Hos os finder du f.eks. mærker som La Roche-Posay, Avène, Vichy, Solaray, Decubal & Apovit.

Apotekets egen hudvenlige serie er mærket med Svanemærket og Den Blå Krans fra Astma-Allergi Danmark. I Apotekets egen serie, finder du produkter indenfor hudpleje, hårpleje, kosttilskud samt babypleje. Her finder du altså både beskyttende solprodukter, ansigtscremer, vitaminer, kropssæbe, renseprodukter, kondomer, glidecremer, deodoranter – og meget mere.

 

Helse- og plejeprodukter

Ud over vitaminer, mineraler og kosttilskud kan du på Apoteket i Helsingør Bycenter få mange andre forskellige produkter, som er gode for din sundhed.

På apoteket har vi et stort udvalg af produkter inden for helse og helsekost. For eksempel kan du få sunde olier som fiskeolie eller rene olier til personlig pleje. Derudover har vi mange lækre cremer og andre plejeprodukter, som er uden parfume og parabener og derfor gode for dig, der lider af allergi eller hvis du af andre grunde ønsker at undgå disse.

 

Find den rigtige solbeskyttelse i Helsingør Bycenter

Det er vigtigt at du bliver beskyttet ordentligt mod solens stråler, så du undgår kort- og langvarige solskoldninger. Huden glemmer aldrig, og derfor handler det om at få beskyttet sig mod solens stråler.

På apoteket finder du et bredt og varieret udvalg af solcremer, sololier og solspray fra mærker som Clinique, Derma og Avène. På apoteket i Helsingør Bycenter står vi klar til at guide dig til den helt rigtige solcreme og hvis uheldet er ude, og du er blevet forbrændt, har vi et bredt sortiment af helende produkter, såsom Aloe Vera, der lindrer solskoldningen.

Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: