Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

Apotek Helsingør Bycenter

Hos Apoteket i Helsingør Bycenter finder du et bredt udvalg af produkter både på recept og håndkøb tæt på p-hus med elevator samt nem adgang og placering ved siden af føtex og Matas.

I Apoteket i Helsingør Bycenter finder du Panodiler, vitaminer, kosttilskud, produkter til personlig pleje og naturligvis håndkøbsmedicin samt medicin på recept. På Apoteket kan du få ekspederet din recept samt finde de velkendte vitamin- og plejeprodukter samt håndkøbsmedicin. Når du ekspederes på apoteket i Helsingør Bycenter, møder du uddannet personale til lægemiddelfaglig rådgivning. Med fokus på dig, rådgiver Apotekets farmaceutiske behandlere dig ud fra netop din situation og dine behov. Her er du i trygge hænder.

Helse- og plejeprodukter

Ud over vitaminer, mineraler og kosttilskud kan du på Apoteket i Helsingør Bycenter få mange andre forskellige produkter, som er gode for din sundhed. På apoteket har vi et stort udvalg af produkter inden for helse og helsekost. For eksempel kan du få sunde olier som fiskeolie eller rene olier til personlig pleje. Derudover har vi mange lækre cremer og andre plejeprodukter, som er uden parfume og parabener og derfor gode for dig, der lider af eller gerne vil undgå allergi.

Find den rigtige solcreme

Det er vigtigt at vi bliver ordentligt beskyttet mod solens stråler, så man undgår kort- og langvarige solskoldninger. Huden glemmer aldrig, og derfor handler det om at få beskyttet sig mod solens stråler. På apoteket finder du et bredt og varieret udvalg af solcremer, sololier og solspray fra mærker som Clinique, Derma og Avéne. På apoteket i Helsingør Bycenter står vi klar til at guide dig til den helt rigtige solcreme. Du kan også læse vores store solcremeguide. Hvis uheldet er ude, og du er blevet forbrændt, har apoteket et bredt sortiment af helende produkter, såsom Aloe Vera, der lindrer solskoldningen.

Vi klarer også udbringning

Hvis du har brug for at få dine apoteks produkter bragt hjem til dig, så sørger apoteket i Helsingør Bycenter for det, kontakt da personalet og lav en aftale for din udbringning.

Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: