Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

Skoringen i Helsingør Bycenter

Hos os finder du gode sko, der kan give dig glade fødder. Vi har nemlig alt lige fra de hotte festsko til behagelige hverdagssko og praktiske travesko. Uanset hvilken grund du har til at investere i et nyt par sko, står vi klar til at hjælpe dig i Skoringen i Helsingør Bycenter. Kom derfor et smut forbi, og tag et kig på det store udvalg af sko fra populære mærker til både mænd, kvinder og børn.

Sko til børn og voksne i alle aldersgrupper

Skoringen i Helsingør Bycenter er hele familiens skobutik. I vores velassorterede butik forhandler vi nemlig sko til voksne og børn i alle aldersgrupper. Vi giver dig mulighed for at understrege din personlighed, skifte type, lege med stilen og udforske moden. Og hvis du har brug for hjælp til at finde frem til et par gode sko, så står vores medarbejdere naturligvis klar til at hjælpe dig.

Find et væld af populære mærker i Skoringen

Når du kommer forbi Skoringen i Helsingør Bycenter, kan du blandt andet findes vores egne mærker, såsom Skofus, Odiin, B&CO, Nordic Softness, Kool og MiaMaja. Ud over vores egne produkter, forhandler vi naturligvis også sko fra velkendte brands, såsom Adidas, ECCO, Vagabond, Tamaris, Tommy Hilfiger, Birkenstock og mange, mange flere.

Tag derfor forbi Skoringen i Helsingør Bycenter, og se det store udvalg af sko fra populære brands. Husk, du også kan finde forskellige tøjbutikker for både voksne og børn i Helsingør Bycenter, så du kan få et helt sæt nyt tøj – fra top til tå.

Køb sko til ethvert behov

Uanset om du mangler nye sko til fest, arbejde eller gåture, kan du finde de helt rette på vores hylder – altid til gode priser. Vores udvalg af sko består nemlig af en lang række af forskelligt fodtøj. Du kan blandt andet finde:

  • Sneakers
  • Støvler
  • Sandaler
  • Hjemmesko
  • Stiletter

Du kan se alle de forskellige modeller og designs af sko i Skoringen ved at komme forbi butikken i Helsingør Bycenter. Vi er at finde på første sal tæt på parkeringshuset.

Plejemidler til fodtøj: Forlæng levetiden og holdbarheden

Udover at forhandle alt inden for fodtøj, forhandler vi også plejemidler til dine sko, så de kan se rene og pæne ud i længere tid. Hos Skoringen i Helsingør Bycenter kan du finde imprægnering, indlægssåler, skohorn og børster. Derudover har vi gel-, rengørings- og hygiejneprodukter samt snørebånd til alt dit fodtøj. Når du har handlet færdig, kan du få en bid mad i en af de gode restauranter og caféer.

Kom forbi skoforretningen i Helsingør Bycenter, hvor vores venlige personale står klar til at vejlede og hjælpe dig med at finde de rette sko, som dine fødder vil elske. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores skounivers. Har du spørgsmål, kan du kontakte os på telefon: 62 26 53 70. Tag også et kig på åbningstiderne for Helsingør Bycenter her.

Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: