Åbningstider denne uge

Mandag

07:00-21:00

Tirsdag

07:00-21:00

Onsdag

07:00-21:00

Torsdag

07:00-21:00

Fredag

07:00-21:00

Lørdag

07:00-20:00

Søndag

07:00-20:00

Åbningstider

Føtex i Helsingør Bycenter

Hos Føtex i Helsingør Bycenter er vores mål at give dig en god indkøbsoplevelse hver eneste gang du besøger os. Vi tror på, at gode indkøbsoplevelser opstår, når du altid kan regne med at finde det du skal bruge. Vi prioriterer derfor at have så mange fødevarer som muligt, så du aldrig går forgæves, når du besøger Føtex i Helsingør. For os er det dog ikke kun nok at have mange fødevarer – de skal også være i høj kvalitet. Du finder Føtex i stuen af Helsingør Bycenter med flere indgange – se kortet nederst på siden.

Føtex åbningstider i Helsingør

En af de mange fordele ved at købe dine dagligvarer i Føtex er, at du altid er sikker på at kunne få fat i det du skal bruge, når du mangler det. Vi kører med lange åbningstider hver dag, så du altid kan komme et smut forbi. Vi holder åbent alle hverdage klokken 7-21 og weekenden klokken 7-20. Vi holder ofte lukket på helligdage. Vores medarbejdere står klar til at hjælpe dig i hele åbningstiden, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til at finde det, du leder efter.

Kontrollér altid den aktuelle åbningstid og lukketid her på siden øverst til venstre.

Stort supermarked nær dig med alt du behøver

Hos Føtex har vi et tæt samarbejde med de bedste fødevareproducenter – både konventionelle og økologiske. Vi tilbyder derfor et bredt og dybt sortiment fyldt med alverdens forskellige produkter til forskellige behov.

I Føtex i Helsingør finder du altså både fødevarer, vin, spiritus, produkter til børn og leg, elektronik, bolig, have, fritid, skønhed, byggemarked og beklædning – du finder altså det hele ved os. Derudover tilbyder vi produkter, der er veganske, vegetariske, laktosefri, glutenfri, sukkerfri og økologiske. Vi forhandler også vores egne mærker, hvor fødevarerne er valgt med omhu, og altid er tilgængelige til en fast lav pris. Fødevarerne går under mærkerne:

  • Levevis
  • Princip
  • Vores
  • Budget

Hos Føtex finder du altid masser af stærke tilbud, som du bl.a. altid kan holde dig opdateret på i vores tilbudsavis. Vores passionerede medarbejdere, bagere og slagtere står klar til at hjælpe dig i dit lokale supermarked i Helsingør.

Friskbagt brød fra din Føtex bager i Helsingør

Hos Vores Egen Bager kan du hver dag finde friskbagt brød, der er bagt fra bunden med de bedste råvarer. Vores bagere står inde for ethvert rugbrød, franskbrød og enhver kage – på den måde er du sikret kvalitet i hver bid. Bageren i Føtex i Helsingør tilbyder et spændende udvalg af både klassiske brød, boller og søde sager. Vi bager alt vores bagværk med både dansk og økologisk mel. Vores Egen Bager står hver morgen klar med friskbagt brød, så du altid kan hente dit morgenbrød hos os. Der er næsten altid brød i ovnen, hvorfor du vil blive mødt af den dejlige duft af friskbagt brød fra det øjeblik du træder ind i Føtex i Helsingør Bycenter.

Besøg din lokale slagter

Slagteren i Føtex i Helsingør er din lokale slagter, når det kommer til godt kød. Vi tilbyder altid et stort udvalg af den bedste kvalitet. Vores Egen Slagter er en god, dansk slagter med rigtige slagtermestre og -svende bag disken. De udvælger alt kød og vi garanterer for friskheden, så du altid kommer hjem med det bedste. Hos Føtex i Helsingør går vi op i dansk og økologisk kød, et godt håndværk og inspiration. Vores slagtere udskærer selv de gode bøffer og de imødekommer gerne dine ønsker til en særlig udskæring. Tag forbi din lokale slagter i Helsingør næste gang, der skal et lækkert stykke kød på bordet.

Frisk frugt og grønt i Helsingør

Vores Grønne Marked i Føtex i Helsingør er dit lokale grøntmarked, hvor du altid kan finde friskt frugt og grønt. Vi mener, at frugt og grønt altid skal være friskt, dansk og lokalt, så snart det er muligt, hvorfor du altid finder et stort udvalg af netop dette. Vores frugt og grønt bliver leveret samme morgen fra producenter, der deler vores passion for høj kvalitet. Vi har et stort udvalg af økologi, sæsonvarer, danske klassikere og eksotiske specialiteter.

Du er altid velkommen til at spørge ind til vores produkter eller sortiment hos Føtex i Helsingør. Vi står klar til at hjælpe dig alle ugens dage. Der er altid let adgang til butikken via vores gode parkeringsmuligheder.

 

Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: