Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

Matas i Helsingør Bycenter

Hos Matas i Helsingør Bycenter finder du et bredt udvalg af produkter inden for personlig pleje, såsom hudpleje, hårpleje, kosmetik, dufte, helse og sundhed. Vi er markedets største udbyder af et hav af produkter til personlig pleje til både kvinder, mænd og børn. Kom derfor et smut forbi Matas i Helsingør Bycenter, hvor vi med garanti også har noget til dig.

Populære mærker til personlig pleje i Matas

I vores store butik i Helsingør Bycenter kan du finde nogle af de mest populære produkter på markedet. Vi har blandt andet parfumer og dufte fra mærker, såsom Chanel, Hugo Boss, Yves Saint Laurent, Calvin Klein og mange flere. Derudover kan du finde sublime produkter til hudpleje, såsom anti aging cream, dagcreme, natcreme og ansigtsolie.

Vi har Danmarks største udvalg af mærker og produkter til personlig pleje, og vi har med garanti noget, som du kan drage nytte af. Gå på opdagelse i en verden af makeup, hudpleje, dufte, hårprodukter og meget mere i Matas i Helsingør Bycenter.

Få hjælp til at vælge de rette produkter

I alle Matas butikker er missionen at hjælpe kunderne med at have det godt, se godt ud og være i godt humør. For når du ser godt ud og føler dig godt tilpas, så vil du også have det bedre. Derfor tilbyder vi altid en god, personlig service, og vi vil altid hjælpe med at finde de helt rette produkter til netop dig. Hvis du er i tvivl om noget, skal du derfor ikke tøve med at henvende dig til en af vores medarbejdere.

Kom forbi Matas i Helsingør Bycenter, og lad vores personale vejlede dig om specifikke produkter og deres anvendelse. Vi glæder os til at se og hjælpe dig, så du får en god oplevelse. Når du har været et smut forbi butikken, kan du også tage en bid mad i en af centrets caféer.

Tag et kig på vores egne, svanemærkede produkter

I dag tilbyder Matas mange, egne, svanemærkede produkter inden for personlig pleje. Svanemærket tildeles udelukkende produkter, der er særlig skånsomme for miljøet – uden at der er gået på kompromis med kvalitet og funktion. Du kan kende vores egne produkter på striberne på emballagen.

Vi arbejder hele tiden på at tilbyde produkter, der værner om miljøet og dig. Vil du høre nærmere om vores egne, svanemærkede produkter, er du velkommen til at kigge forbi Matas i Helsingør Bycenter.

Tilmeld dig Club Matas, og få ekstra fordele

Hvis du vil have den fulde oplevelse ved at handle i Matas i Helsingør Bycenter, kan du med fordel tilmelde dig Club Matas allerede i dag. Som medlem får du nemlig invitationer til spændende events, ekstra skarpe medlemstilbud, og så optjener du ikke mindst point, hver eneste gang du handler i Matas. Du kan bruge pointene til selvforkælelse eller gaver til dine elskede. Download også vores app, så du har et overblik over dine køb og point.

Vi glæder os til at hjælpe dig i stueetagen i Helsingør Bycenter. Du har også mulighed for at ringe til os på telefon: 49 21 74 16. 

Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: