Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

Matas i Helsingør Bycenter

Hos Matas i Helsingør Bycenter finder du et bredt udvalg af produkter inden for personlig pleje, såsom hudpleje, hårpleje, kosmetik, dufte, helse og sundhed. Matas er markedets største udbyder af et hav af pleje- og skøndhedsprodukter til personlig pleje til både kvinder, mænd og børn. Kom et smut forbi Matas i Helsingør Bycenter, hvor vi med garanti også har noget til dig.

Du finder Matas i stuen overfor H&M i Helsingør Bycenter – se også kortet nederst her på siden.

 

Matas åbnings- og lukketider

Har Matas åbent? På denne side vil du altid kunne se vores aktuelle åbningstider og lukketider.

Leder du efter vores almindelige åbningstider, åbningstider på en helligdag, eller skal du tjekke om Matas holder længere åbent i forbindelse med et arrangement f.eks. late night? Her på siden finder du altid de korrekte åbningstider for den kommende uge.

 

Matas produkter – parfume, selvbruner, hårpleje og hudpleje i helsingør

Du kan finde alt, hvad hjertet begærer inden for pleje, skønhed og helse hos Matas i Helsingør. Kom forbi og få et hurtigt overblik over vores sortiment eller bliv inspireret til dit næste køb. Chancen er, at hvis du mangler det, så har vi det.

Hos Matas finder du:

  • Hudpleje til krop og ansigt som olier, serum, cremer, selvbruner og meget mere.
  • Hårpleje med alt fra shampoo, balsam, hårvoks, hårspray og andre stylingprodukter.
  • Dufte i form af parfume, deodoranter og antiperspiranter. Vi fører dufte fra mærker såsom Chanel, Hugo Boss, Yves Saint Laurent, Calvin Klein mfl.
  • Sundhedspleje med håndkøb, knæbind, støttestrømper, blodtryksmåler og meget mere.
  • Makeup & beauty som mascara, pudder, foundation, concealer, øjenskygge, blush osv.

Udover egne mærker som Matas natur og Matas striber – så fører vi også et hav af populære og anerkendte pleje og beauty brands. Vi har alt fra mærker som Beauté Pacifique, Chanel, Clarins, og La Mer til Biotherm, Pudderdåserne, Raz skincare og mange andre.

 

Matas egne, svanemærkede produkter

I dag tilbyder Matas mange, egne, svanemærkede produkter inden for personlig pleje. Svanemærket tildeles udelukkende produkter, der er særlig skånsomme for miljøet – uden at der er gået på kompromis med kvalitet og funktion. Du kan kende vores egne produkter på striberne på emballagen.

Vi arbejder hele tiden på at tilbyde produkter, der værner om miljøet og dig. Vil du høre nærmere om vores egne, svanemærkede produkter, er du velkommen til at kigge forbi Matas i Helsingør Bycenter.

 

Køb gode gaver i Matas Helsingør

Gavegivning er ikke altid nemt, og det kan være svært at finde den helt rigtige gave. Kom forbi Matas Helsingør og få hjælp af vores dejlige personale.

Vi har masser af gode gaveidéer, og hylderne gemmer med sikkerhed den helt perfekte gave – ligegyldigt, hvem der er modtageren. Hvem fortjener ikke forkælelse i form af lækker hudpleje, parfume eller beautyprodukter? 

 

Lækre gaveæsker fra Matas

En gaveæske er en rigtig god idé til en gave. Den er pænt pakket ind, og gavemodtageren kan få en fuld pleje eller skønhedsoplevelse. Med én gave har man en komplet ny hudplejerutine, lækre komplementerende hårpleje produkter eller en spændende ny makeup man kan lægge. Gaveæsker er især oplagte, hvis personen har et yndlings brand eller mangler en flere produkter. Der er nemlig tænkt over, hvordan produkterne passer og bliver brugt sammen.  


Matas gavekort - Et sikkert hit

Er du helt på bar bund, så kan du altid ty til et Matas gavekort. Det virker både i vores butik og online på matas.dk. Så der er god mulighed for at få brugt gavekortet, når der opstår et behov. Det er især en god gave til praktikeren, der hader at bytte gaver, eller den tilfredse, der aldrig rigtig har nogle ønsker.

Ønsker du at købe et gavekort der kan bruges i flere af Helsingør Bycenters butikker, så kan du købe Helsingør Bycenter gavekortet.

 

Tilmeld dig Club Matas, og få ekstra fordele

Hvis du vil have den fulde oplevelse ved at handle i Matas i Helsingør Bycenter, kan du med fordel tilmelde dig Club Matas allerede i dag. Som medlem får du nemlig invitationer til spændende events, ekstra skarpe medlemstilbud, og så optjener du ikke mindst point, hver eneste gang du handler i Matas. Du kan bruge pointene til selvforkælelse eller gaver til dine elskede. Download også vores app, så du har et overblik over dine køb og point.

Du har også mulighed for at tilmelde dig fordelsprogrammet Helsingør Bycenter PLUS+, og optjene point hver gang du er i centret, få gode tilbud fra dine yndlingsbutikker og meget mere.

Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: