Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

Jack & Jones

Jack & Jones blev grundlagt i Danmark i 1990 som et jeanswear-brand. Siden da har brandet udviklet sig til at blive den største virksomhed i BESTSELLER A/S, og er med sine +1000 butikker den største herrehøjs-retailer i Europa.

Jeans og jeanswear er kernen i JACK & JONES men brandet dækker også urbant sportstøj, jakkesæt, sko og accessories.

JACK & JONES har flere kollektioner hvert år. Med jeans som fundamentalt udgangspunkt, udvikler JACK & JONES kollektioner, der dækker alle beklædningsbehov og modetrends, som unge mænd har behov for.

Brandet er defineret af de fyre, som vi er stolte af at repræsentere. Vores brand er et broderskab. Et fællesskab, hvor vi er forbundet af passionen for denim. Og her har vi ét eneste mål: at være der for fyrene. Gøre deres liv lidt nemmere, meget sjovere og ikke mindst stilet.

Ikke alle kan hævde at have den samme denim-fyldte arv, som vi har. Den know-how, vi har opbygget gennem årene gør, at vi faktisk godt tør sige, at vi er nogle af de bedste på markedet. Når det gælder denim, ved vi, hvad vi snakker om lige fra fit til materialer og detaljer. Vi tror på, at jeans er det absolut vigtigste i enhver mands garderobe.

Når det kommer til god kvalitet, god service og gode priser går vi bare aldrig på kompromis. Det gælder også de gode vibes. Vores univers er en fuldstændig udramatisk zone, hvor shopping er gjort let.

Det er filosofien bag vores brand

Vi glæder os til at se dig hos Jack & Jones i Helsingør.

Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: