Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

H&M

H&M’s forretningsidé er baseret på bæredygtig mode og kvalitet til den bedste pris. Vores store, flotte butik i Helsingør Bycenter byder på tøj og accessories til hele familien, hvad enten i skal til fest eller på udflugt. Vi har et stort udvalg af modetøj, som er tilpasset sæsonerne.

Står du og mangler festtøj til et bryllup, elegant tøj til et forretningsmøde eller måske behageligt hverdagstøj til en skovtur med familien? Vi har det hele samlet på ét sted.

I sæsonerne finder du accessories og tilbehør, som egner sig til sæsonernes vejr. I forår- og sommersæsonen står vi klar med badetøj, solhatte, solbriller og klipklapper til hele familien. Så er i klar til at tage på ferie eller en tur til en af de danske strande, hvis vejret tillader det.

Vi har lanceret en bæredygtig børnetøjslinje ved navn ‘Conscious’, hvor tøjet bl.a. er lavet på
økologisk bomuld uden unødvendige tilsætningsstoffer.

I H&M kan du købe legetøj og accessories til børn med tegneseriefigurer og Disney figurer, som er populære og efterspurgte i perioder. I butikken finder du også tøj og accessories til nyfødte. Det er muligt at købe alt fra bamser, tæpper, sokker, bodyer, nattøj til sko.

Vi står klar til at hjælpe den modebevidste kvinde med at finde alt fra lingeri, accessories og tøj til bestemte lejligheder. De modebevidste unge kvinder og piger skal også kigge forbi, da vi byder på cool, råt og afslappet tøj, som passer til enhver stil.

Er din mand træt af lange shoppingture? Det kan vi gør en ende på. I H&M kan han finde tøj og accessories samlet på et sted til alle ugens dage og weekenderne. Wupti, så bliver shoppingturen lidt kortere.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i H&M i Helsingør Bycenter.

Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: