Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

H&M i Helsingør Bycenter

­­­­I H&M i Helsingør Bycenter kan du finde det du og familien skal bruge, når det kommer til tøj, sko og accessories. Vi har både tøj til hverdagen, de festlige lejligheder, til udendørsaktiviteterne, til hyggedagen derhjemme og alle de andre glade stunder, som du fylder livet med. Alle vores produkter finder du til priser, hvor alle kan være med. Vi har et bredt sortiment, der omfavner alle aldre, størrelser og former – du kan derfor være sikker på, at du altid finder noget hos H&M i Helsingør.

 

H&M åbningstider i Helsingør

H&M i Helsingør følger Helsingør Bycenters åbningstider. Vores åbningstider finder du i oversigten her på siden. Er der specielle åbningstider, f.eks. i forbindelse med helligdage og late night arrangementer, vil oversigten stadig vise de korrekte åbningstider. Du kan derfor altid regne med, at åbningstiderne herinde passer.

 

Spændende sæson tilpasset sortiment

Vores sortiment er tilpasset sæsonerne, hvorfor du f.eks. kan finde et stort udvalg af bådetøj, solhatte, solbriller og klipklapper til hele familien i foråret og sommermånederne. Er du på jagt efter gode tilbud hele året kan du altid holde dig opdateret, når du besøger H&M i Helsingør Bycenter eller ved at holde dig opdateret omkring centrets tilbud og nyheder.

 

H&M til kvinder – dametøj, kjoler & meget mere

Vi står klar til at hjælpe den modebevidste kvinde med at finde alt fra lingeri, accessories og tøj til bestemte lejligheder. De modebevidste unge kvinder og piger skal også kigge forbi, da vi tilbyder cool, rå og afslappet tøj, som passer til enhver stil. Er din mand træt af lange shoppingture? Det kan vi gøre en ende på. I H&M kan han finde tøj og accessories samlet på et sted til alle ugens dage og weekenderne. Wupti, så bliver shoppingturen lidt kortere.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i H&M i Helsingør Bycenter.

Trænger garderoben til en opgradering eller mangler du blot en erstatning for et stykke tøj, der er gået i stykker, finder du det med garanti hos H&M i Helsingør Bycenter.

Hos os finder du et bredt sortiment indenfor kategorierne:

  • Tøj
  • Sko
  • Accessories
  • Lingeri & Nattøj
  • Badetøj
  • Beauty

Vi har både helt almindeligt hverdagstøj, sofistikeret arbejdstøj samt elegante kjoler og toppe til de helt særlige lejligheder, hvor der skal gøres lidt ekstra ud af det. Vi forhandler også ventetøj i vores Mama-kollektion til når familien skal udvides, sportstøj til de aktive dage samt meget mere.

Kom ind forbi H&M i Helsingør og find det du mangler i vores store butik fyldt med lækkert tøj til kvinder. Vores personale hjælper dig hellere end gerne med at finde den rette størrelse eller silhuet, hvis du har brug for hjælp.

 

Find tøj til mænd i H&M Helsingør

Vores butik i Helsingør Bycenter bugner ligeledes af masser af tøj til mænd, der gerne vil købe alt han behøver til garderoben ét sted. Vi har et bredt sortiment af tøj, sko og accessories til mænd i alle aldre og former, og du kan derfor være sikker på at du finder det du leder efter hos os. Uanset om du er på jagt efter en ny hættetrøje, et flot jakkesæt, nye underbukser, strømper eller en ny jakke, finder du det hos H&M i Helsingør. Vi forhandler også sportstøj til mænd, som du kan bruge, når der fx skal løbes en tur eller løftes nogle vægte i fitnesscenteret.

 

H&M børnetøj og babytøj

I H&M i Helsingør finder de mindste et slaraffenland af tøj, sko og accessories. Her har vi både tøj til babyer fra 0-2 år, unge piger og drenge fra 2-8 år samt de større børn og teenagerne fra 9-14 år. Garderoben skal som regel udskiftes lidt oftere, når man har børn, der vokser hele tiden. Når du køber dit børnetøj i H&M kan du altid regne med fair priser, hvor alle kan være med. Du kan ligeledes altid regne med det bredeste sortiment indenfor alle aspekter af tøj til børn, da vi forhandler både hverdagstøj, overtøj, udklædning, undertøj, sportstøj, sko og accessories til børn.

Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: