Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

Kop & Kande

Hos Kop & Kande i Helsingør Bycenter har vi altid et stort udvalg af produkter og dekorationer til din bolig.

I vores butik lægger vi stor vægt på at yde en god og professionel kundeservice. Det er vigtigt for os at give vores mange kunder en god oplevelse under besøget i den velassorterede forretning i Helsingør Bycenter.

Vi har fokus på boligindretning, gaver, køkken & gastronomi og forhandler et bredt sortiment af velkendte mærkevarer

I vores specialbutik fokuserer vi på nærhed og lytter altid til kundens behov og præferencer. Vi lægger stor vægt på, at vores butikschef i Helsingør Bycenter har et individuelt ansvar og råderum i forhold til produkterne så han med baggrund i sin erfaring og sit store kendskab til byen og oplandet er i stand til at udvælge de produkter, som er de mest attraktive i dit lokalområde.

Vores sortiment vil altid være lokalt tilpasset populariteten af og efterspørgslen på bestemte produkter i Helsingør og omegn.

Hos Kop & Kande går vi meget op i, at vores kunder er glade og tilfredse med vores udvalg og service, da vores kunder er i centrum, og vi gerne vil gøre vores lokale butik i Helsingør til en attraktiv destination på shoppingturen.

Ambitionen er at blive til ny og frisk inspiration for alle, der går op i madlavning, design og boligindretning.

Kæden Kop & Kande vil forene den gode isenkramforretning med den lækre designbutik og den fristende gavebutik samlet på et sted.

Hos Kop & Kande i Helsingør Bycenter finder du alle de velkendte brands, ligesom vi overrasker med spændende fund og sæsonakutelle nyheder.

Hos Kop & Kande forhandler vi brands såsom Georg Jensen, Aquanova, Bastian, Eva Solo, Eva Trio, Braun, Funktion, Klud, Holm, Kähler, Jamie Oliver, Broste Copenhagen, OBH Nordica og mange flere.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i din lokale Kop & Kande butik i stueetagen i Helsingør Bycenter.

Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: