Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

WeCoverYou

Mange års erfaring med reparation af smartphones

I Helsingør Bycenter finder du hjælp, hvis du skulle være så uheldig, at din iPhone eller smartphone er gået i stykker. WeCoverYou, der er en del af LabTech Data både fysisk og som selskab, tilbyder alt indenfor reparation af glas, beskadigede eller slidte knapper, dårlige mikrofoner og meget andet, der kan være galt med din iPhone eller smartphone.

Ofte tager en reparation af din smartphone hos WeCoverYou i Helsingør Bycenter ikke mere end 30-60 minutter. Så er du ude at nyde en dag i shoppingens tegn, og kommer din telefon til skade, skal du altså ikke frygte, at hele dagen er ødelagt. Du indleverer den bare ved WeCoverYou, og mens du shopper videre eller nyder en forfriskning i et af centerets caféer, bliver din telefon fikset.

Sælger brugte smartphones og pakker dem ind

Udover at WeCoverYou dækker din ryg, hvis uheldet skulle være ude, kan du også købe dig en helt ny eller brugt iPhone eller iPad til en god pris. Du kan samtidig også sælge din brugte iPhone eller iPad i WeCoverYou i Helsingør Bycenter, hvis du er på jagt efter en nyere eller anden model.

Selvom WeCoverYou gør meget i at reparere smartphones, så ved de, at den bedste måde at få en flot telefon og uden skader, er ved at beskytte den godt. Hos WeCoverYou finder du et bredt udvalg af covers til en lang række smartphone mærker: iPhone, iPad, Samsung, Huawei, OnePlus og Xiaomi. Med et flot cover til din smartphone sikrer du, at den holder sig flot både designmæssigt og funktionelt.

Faktisk har WeCoverYou over 1000 forskellige covers til iPhone og smartphones, så mon ikke du kan finde noget, der falder i din smag og passer til din telefon.

WeCoverYou er samtidig også førende i tilbehør, så hvis du mangler en ny lader, beskyttelsesglas eller en powerbank, finder du det hos WeCoverYou i Helsingør Bycenter.

Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: