Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

Tøjeksperten

Tøjeksperten er Danmarks største herretøjskæde med over 111 butikker, egen kundeklub og 365 dages landsdækkende bytteservice.

Hos Tøjeksperten har vi som mantra, at vi ikke vil være størst, vi vil være BEDST! Derfor får du en sublim service og betjening, når du besøger Tøjeksperten i Helsingør Bycenter.

Vi hos Tøjeksperten har siden 1968 sat stor ære i at klæde mænd og drenge på i moderigtigt herretøj, hvor god service og kvalitetstøj skal sikre, at du får en god oplevelse og går glad hjem fra butikken.

Du må gerne tage vores navn bogstaveligt, for hos Tøjeksperten finder du eksperter i tøj, der står klar til at hjælpe og rådgive dig i, hvordan du får din stil til at træde i karakter og fremstå bedst muligt.

Kundeservice, rådgivning og vejledning har stor prioritet – om det er stort eller småt, til hverdag eller til fest, er du altid velkommen til at kigge forbi, så hjælper vi hos Tøjeksperten dig med et smil.

Kæmpe udvalg af herretøj og -sko

Hos Tøjeksperten i Helsingør Bycenter finder du et stort udvalg af herretøj og -sko, som vil klæde enhver mand uanset alder. Vi har klædt danske mænd på i 50 år, og ikke to kunder er ens.

Kig ind i vores spændende butik og få hjælp til at finde tøj, som passer til din stil og dit behov.

Hos Tøjeksperten i Helsingør Bycenter finder du mærker som:

Lindbergh Blue, Lindbergh White, Lindbergh Black, Bison, JUNK de LUXE, Bjørn Borg, Huzar, Shine Original, Morgan, Eterna, JBS, Sunwill samt en række andre af kædens kendte brands.

Lad dig inspirere og følg butikken på Instagram og Facebook.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Tøjeksperten på 1. sal i Helsingør Bycenter.

Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: