Maj 2022 

GUIDE TIL ÅRETS BEDSTE FARS DAG GAVE

Forkæl din far med en fars dag gave d. 5. juni. Dagen er samtidig en fridag, så du har ekstra god tid til at forkæle din far.

Fars dag er den oplagte mulighed for at give lidt tilbage til din far. Tænk på alle de gange din far har hjulpet dig, kørt dig, sat hylder eller lamper op i din første, anden eller tredje bolig – givet gode råd og masser af kærlighed.

Vi kommer her med et bud på en gaveguide, der kan give lidt inspiration til den helt rigtig gave eller oplevelse til din helt specielle far på Fars dag.

Den klassiske fars dag gave

Hvis du spørger din far, hvad han ønsker sig, vil han ofte sige skjorter, strømper og underbukser. Vi har i vores herretøjsbutikker alt fra de mere klassiske til de stribede, prikkede og meget farverige valg. Kig forbi Tøjeksperten, Jack & Jones og H&Ms herreafdeling.

Velvære for mænd

Hos Matas, Apoteket og Normal er der utallige muligheder for at finde produkter og gaveæsker til netop din far. En god ny duft, plejeprodukter til skægget, få lækre fødder, skønne cremer og en god øjenbryns trimmer.

Fede gadgets til din far

Uanset om din far er til gaming, elektronik eller pulsure så har vi butikkerne, der er værd at besøge. Telenor har et bredt udvalg af gadgets til telefonen, airpods, opladere og højttalere. Intersport har lækre pulsure og hos Labtech Data finder du lækkert tilbehør til ham, der bare gerne vil have lidt alene-tid til gaming.

Lækre gastronomiske specialiteter

Hos Føtex har du rig mulighed for at finde lækre special øl, gode vine eller en lækker rom. Du kan også gå all in og købe ind til en god og lækker middag, som du inviterer din far på, helt specielt for ham, med lige netop hans livret.

Giv din far en personlig gave

Hvis du er fix på fingrene, kan du strikke eller hækle et par sokker til din far, eller måske en god hue. Du kan også vælge at købe et lærred og nogle farver og give ham et helt personligt maleri eller tegning, måske sat sammen med fotos fra en minderig fælles oplevelse. Uanset hvor dine kreative evner bringer dig hen, så er Søstrene Grene altid stedet at gå, for at finde redskaber til dit DIY-projekt.

Køkken gadget som fars dag gave

Er din far ferm i et køkken og elsker han nye redskaber til køkkenet, så kig forbi Kop & Kande. Her finder du alt fra lækre nye gryder og pander til pastamaskiner, grill udstyr til BBQ-kongen og fixe stegetermometre.  

Forny din fars garderobe

Hos Tøjeksperten, Jack & Jones og H&M finder du skønne outfits til din far. Så kig forbi vores herretøjsforretninger, så kan de hjælpe dig med en ny skjorte, bukser, shorts eller et lækkert jakkesæt til en helt særlig begivenhed.

Brætspil til manden der elsker familietid

Er din far vild med brætspil, så kig forbi Føtex og Bricks 3000 Legetøj her finder du alle de populære brætspil, der kan sætte fut i en hyggelig familieaften.

Invitér din far ud at spise

Hvis du ikke har så meget tid, kan du jo også invitere din far ud at spise på et af vores gode spisesteder. Maki Sushi og Café Vivaldi er der gode muligheder for, at finde lige netop det du og din far kan lide at spise og I bestemmer selv, om det er til frokost, kaffe eller aftensmad.

En tur i det grønne som fars dag gave

Du kan også vælge at pakke en god madkurv og invitere din far med ud på en køre eller cykeltur i en af vores mange grønne skove. En oplagt cykeltur kan gå til Hammermøllen eller tag picnickurven med ud på spidsen af Kronborg og nyd udsigten til Øresund. Du finder alt, hvad du skal bruge til picnickurven hos Føtex.

Er du stadig i tvivl? Så kig forbi personalet i vores butikker, de står klar til at hjælpe og vejlede dig med, at finde den helt rigtig gave til din elskede far.