Butiksoversigt

I Helsingør Bycenter finder du et væld af forskellige butikker og spisesteder, der sammen danner rammerne for en hyggelig dag i shoppingens tegn. Du finder både dagligvarer og spisesteder, skoforretninger, modetøj og fritids- samt sportstøj, ting til hjemmet og underholdning i form af spil og elektronik, og naturligvis har Helsingør Bycenter et flot udvalg af butikker til personlig pleje.

Dagligvarer og caféer

En hyggelig dag med shopping og en hurtig forfriskning eller lækker frokost går hånd i hånd. I Helsingør Bycenter byder Tower Café, Café Vivaldi og Juice Planet velkommen, hvis I trænger til noget at styrke jer på. Vil du have klaret dine dagligvareindkøb, mens du er i centeret, kan du smutte en tur i Føtex i Helsingør Bycenter.

Mode

Når der skal shoppes igennem, er det ofte tøj, sko og accessories, der bliver handlet mest af. Deichmann, Hedegaard Ure & Smykker, H&M, Jack & Jones, Only, Pilgrim, Skoringen og Tøjeksperten står alle klar med et bredt udvalg til enhver smag. Fælles for alle forretningerne er deres fokus på service og kvalitet.

Hjem & fritid

Er du i det romantiske lune, eller mangler I blomster til hjemmet, kan I købe en fin buket hos Sille H Blomster i Helsingør Bycenter. Hvis I mangler noget nyt til hjemmet, kan I finde det hos Søstrene Grene eller Værsgo, der har masser af ting til boligen og køkkenet. Hos Intersport er det sports- og fritidstøj, I kan finde, og hvis I er på jagt efter spil eller smartphones, kan I slå et smut forbi GameStop og Telenor.

Personlig pleje

Der er rig mulighed for selvforkælelse i Helsingør Bycenter. Hvis du vil have personlig pleje derhjemme, kan du købe dine produkter i enten Matas eller Normal, der begge har et stort udvalg af produkter til netop det.

Centerplan