Et væld af butikker i Helsingør Bycenter

I Helsingør Bycenter finder du et væld af forskellige butikker og spisesteder, der sammen danner rammerne for en hyggelig dag med shopping og god mad. Du kan gå på shopping i tøjbutikker, skoforretninger og butikker med boliginteriør, elektronik og personlig pleje. Med andre ord er der med garanti noget for dig, så kom forbi os på Stürups Plads 1, 3000 Helsingør, og find byens bedste butikker. Husk vi også har åbent hver søndag – du kan blive klogere på vores åbningstider her.

Dagligvarer og caféer med god mad

En hyggelig dag med shopping og en hurtig forfriskning eller lækker frokost går hånd i hånd. I Helsingør Bycenter kan du derfor finde forskellige restauranter, der kan servere alt fra brunch og frokost til aftensmad. Du har også mulighed for at få klaret dine dagligvareindkøb, når du kommer et smut forbi Helsingør Bycenter. Du kan finde mere information om vores dagligvarebutikker og spisesteder her.

Modebutikker til mænd, kvinder og børn

Når du skal på shoppetur, er det formentlig tøj, sko og accessories, du handler mest af. Derfor kan du finde mange forskellige butikker i Helsingør Bycenter, hvor du både kan shoppe smarte sneakers, smukke kjoler, klassiske skjorter og behagelige bukser. Butikkerne i centret går meget op i at yde den bedste service, og hvis du mangler hjælp, skal du ikke være genert for at spørge de søde medarbejdere.

Kom forbi de mange butikker i Helsingør Bycenter, og find nyt indhold til dit klædeskab. Du kan se, hvilke tøjbutikker Herning Bycenter kan byde på her.

Bolig og elektronik

Hvis du mangler nyt interiør til at indrette hjemmet, så kan butikkerne i Helsingør Bycenter med garanti hjælpe dig. Her kan du nemlig finde både møbler, blomster og meget mere, så du kan skabe den helt rette stemning i dit hjem. Der er interiør til ethvert rum, uanset om det er soveværelset, badeværelset, køkkenet eller stuen, du mangler interiør til.

Du kan naturligvis også gå på opdagelse i butikker i Helsingør Bycenter, der har elektronik, smartphones og tilbehør, så du kan få et nyt mobilabonnement, en ny telefon, et cover eller noget helt fjerde. Læs mere om butikkerne i Helsingør Bycenter, der har boliginteriør og elektronik.

Lækre produkter til personlig pleje

Den personlige pleje betyder meget for rigtig mange mennesker – både mænd og kvinder. Derfor kan du udforske et væld af produkter til selvforkælelse i Helsingør Bycenter. Vi har nemlig mange forskellige butikker med personlig pleje, hvor du både kan købe makeup, neglelak, hårvoks, cremer og meget mere. Kom forbi butikkerne i Helsingør Bycenter, og køb produkter, der kan få dig til at føle dig godt tilpas. Du kan se udvalget af butikker med personlig pleje her.

De bedste butikker i Helsingør samlet under ét tag

Når du skal på shoppingtur, eller du skal have en bid mad til brunch, frokost eller aften, er Helsingør Bycenter et godt sted at komme forbi. Her kan du nemlig opleve en hyggelig stemning og butikker for hele familien, hvor vi har tøj til både mænd, kvinder og børn. Vi glæder os til at se dig.

Centerplan

Ofte stillede spørgsmål

I Helsingør Bycenter finder du H&M både i stuen og på 1. sal. Her finder du alt fra undertøj, bluser og bukser samt overtøj til hverdag og festlige lejligheder. Only ligger placeret på 1. sal og tilbyder Bestsellers nyeste fashiontrends og tøj, der passer til enhver anledning.

Her finder du spændende butikker, gode spisesteder og gratis parkering.
Vi har et bredt udvalg inden for dame- og herremode, delikatesser, dagligvarer, personlig pleje, spil, sport og inspiration til hjemmet. På vores Facebook og Instagram finder du shoppingtips, aktuelle tilbud og information om aktiviteter.