12 gode idéer til studentergaven

Om lidt fyldes Helsingørs gader med smukke, unge mennesker og flotte huer med farvede bånd. Studentertiden bringer liv og glæde til byen, og er du så heldig at kende en kommende student, så kig med her. Vi har nemlig samlet de bedste gaveidéer til studenten, der med sikkerhed vil glæde både ham og hende.

1. Den klassiske studentergave

Den unge student er måske allerede flyttet hjemmefra, eller også er han eller hun snart på vej til det. Derfor er en gave til det nye hjem eller det flotte værelse en idéel idé til studentergaven. Gå efter designobjekter eller pyntegenstande, som studenten kan nyde synet af mange år frem. Det kan være en smuk vase, fine lysestager eller en mindeværdig designfigur. Der findes endda designfigurer, der har fået en lille fin studenterhue på, blandt andet fra Kay Bojesen, Spring Copenhagen og Hoptimist – perfekt til studentergaven. 

Hos Kop & Kande, Føtex og Søstrene Grene finder du masser af fine ting til hjemmet og studenten.

2. God lyd

Hvis der er noget, unge mennesker elsker i dag, så er det god musik – og gerne masser af det. Giv studenten mulighed for at skrue helt op for musikken med et par AirPods, Noise Cancelling-hovedtelefoner eller en trådløs højtaler, de kan tage med en tur på stranden.

Find alt fra trådløse høretelefoner til store højtalere i Telenor, Føtex og LabTech.

3. Giv en oplevelse

Ønsker du, at din gave skiller sig ud fra resten af gavebordet? Så giv studenten en oplevelse i studentergave – måske endda i dit selskab. Invitér til en lækker brunch, en god middag eller en tur ud i det blå med studentens favorit-take away i picnickurven.

Invitér studenten til god mad på Café Vivaldi, pak kurven med sushi-favoritter fra Maki Sushi, og glem ikke kølige drikkevarer og masser af snacks fra Føtex.

4. Forkælelse til studenten

Hjælp studenten lidt på vej til de mange studenterfester med lidt skønhed, pleje og selvforkælelse. Giv en velduftende parfume, et eksklusivt skægplejesæt, en god mascara, farverige neglelakker eller en lækker læbestift – så er studenten klar til fest!

Du kan med fordel også tænke længere frem og forkæle studenten med plejende cremer og en opfriske ansigtsmaske, til når kroppen har brug for lidt ekstra kærlighed på den anden side af den søde studentertid – det falder med garanti i god jord.

Du kan finde masser af skønne produkter i Matas, Normal og på Apoteket.

5. Den sporty student

Er årets student en aktiv en af slagsen? Så kan nyt sportsgrej være en god idé til studentergaven. Med et smart løbeur kan studenten optimere sin træning – og sende dig en tanke, når det går allerbedst. Du kan også udfordre studenten i et spil padeltennis ved at give et bat i studentergave.

Find alt indenfor sportsgrej, -tøj og -udstyr i Intersport.

6. Tidløse smykker

Smykker er en klassiker, hvad angår studentergaver – både til drenge og piger. Gå efter tidløse smykker, der kan bruges igen og igen som en enkel kæde, et par flotte, runde øreringe eller et klassisk ur, der holder i mange år.

I Pilgrim finder du alt fra klassiske smykker til ure og solbriller til både hende og ham.

Hoptimist, KOP & KANDE, 499,95 kr.

Hoptimist,

KOP & KANDE, 499,95 kr.

Højtaler fra WOOFit, LABTECH DATA, 599 kr.

Højtaler fra WOOFit,

LABTECH DATA, 599 kr.

Halskæde, PILGRIM, 249 kr.

Halskæde,

PILGRIM, 249 kr.

Ketcher til padeltennis fra FZ Forza, INTERSPORT, 999,95 kr.

Padel bat fra FZ Forza,

INTERSPORT, 999,95 kr.

Skægolie fra Human, 30 ml, NORMAL, 59 kr.

Skægolie fra Human, 30 ml,

NORMAL, 59 kr.

Ansigtsmaske, CLINIQUE, 100 ml, Matas, 329,95 kr.

Ansigtsmaske fra Clinique, 100 ml,

MATAS, 329,95 kr.

Løbeur, Galaxy Watch fra Samsung, TELENOR, 1.585 kr.

Løbeur, Galaxy Watch fra Samsung,

TELENOR, 1.585 kr.

Body lotion fra Cerave, 473 ml, APOTEKET, 134 kr.

Body lotion fra Cerave, 473 ml,

APOTEKET, 134 kr.

7. Til bartenderen

Studentertiden betyder fest og farver, og det er nok ikke sidste gang, studenten skal drikke en drink. Derfor er det et sikkert hit, hvis studentergaven består af et par flotte drinksglas, et cocktail shakersæt eller måske en bog med opskrifter til de bedste drinks. Skal gaven være noget ud over det sædvanlige, så giv studenten en champagnesabel – det skal nok give mulighed for at imponere vennerne.

Du finder alt til de bedste drinks i Kop & kande og Føtex.

8. Seje sneakers

Sneakers er det foretrukne fodtøj for de fleste unge mennesker, og derfor er det en oplagt gaveidé til studenten. Sneakers er både smarte og praktiske, og der er ikke noget at sige til, at de er blevet så populære på det seneste. De kan bruges til alle anledninger – vælg et par chunky eller sporty sneakers, hvis du vil klæde studenten på til hverdag, eller gå efter et par pæne eller klassiske hvide sneakers, hvis de skal danses i til studenterfesterne.

Find sneakers til både ham og hende i Deichmann, Intersport og Skoringen.

9. Et sjovt brætspil

Elsker årets student hyggeligt samværd og et godt grin? Så giv et sjovt brætspil i gave, som han eller hun kan få mange gode timer ud af sammen med venner og familie. Gå efter morsomme selskabsspil som Det dårlige selskab eller nye favoritter som Partners Duo.

Find masser af sjove brætspil i Føtex.

10. Telefoncover

Telefonen er de unges bedste ven, så hvorfor ikke give den nyt liv med et flot mobilcover i studentergave? Kig gerne efter et cover, der afspejler studentens personlighed – skal det være klassisk og enkelt eller mønstret og farverigt?

Hos WeCoverYou finder du telefoncovers i alle farver og størrelser.

11. En god bog

Som student er man på vej ud i den store verden, hvor man skal stå på egne ben. Derfor bliver han eller hun sikkert glad for en bog, der kan hjælpe lidt på vej. Det kan være en fornuftig kogebog, så der stadig kan komme mad på bordet, efter man er flyttet hjemmefra, en guidende bog til selvudvikling, eller måske en god roman med en morale, vi alle kan lære af.

Find bøger i alle afskygninger i Føtex.

12. Bløde pakker

Uanset om studenten er pige eller dreng, kan man altid bruge nyt til garderoben. Forkæl studenten med luftige sommerstyles til ferien eller smarte nyheder til de mange studenterfester. Gå efter luftige kjoler og nederdele til hende, og vælg en smart t-shirt eller sommerskjorte til ham.

Hos ONLY og H&M finder du massevis af tøj til hende, og kig i Jack & Jones, Tøjeksperten og H&M for tøj til ham.

Tip! I Søstrene Grene finder du masser af gavepapir og flot bånd, så du kan pakke studentergaven fint ind.

Sneakers fra Adidas, DEICHMANN, 449 kr.

Sneakers fra Adidas,

DEICHMANN, 449 kr.

Sneakers fra Vans, SKORINGEN, 500 kr.

Sneakers fra Vans,

SKORINGEN, 500 kr.

Brætspil, Hint, FØTEX, 293 kr.

Brætspil, Hint,

FØTEX, 293 kr.

Telefoncover fra Nordic by name, WECOVERYOU, 99,95 kr.

Telefoncover fra Nordic by name,

WECOVERYOU, 99,95 kr.

Kjole, H&M, 249 kr.

Kjole,

H&M, 249 kr.

Nederdel, ONLY, 199,95 kr.

Nederdel,

ONLY, 199,95 kr.

Shorts, JACK & JONES, 299,95 kr.

Shorts,

JACK & JONES, 299,95 kr.

Skjorte, LINDBERGH, Tøjeksperten, 599 kr.

Skjorte fra Lindbergh,

TØJEKSPERTEN, 599 kr.