Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-20:00

Tirsdag

10:00-20:00

Onsdag

10:00-20:00

Torsdag

10:00-20:00

Fredag

10:00-20:00

Lørdag

10:00-20:00

Søndag

10:00-20:00

Åbningstider

Maki Sushi

Maki Sushi laver lækker sushi til dig i Helsingør

Hvis du er på udkig efter lækker sushi i Helsingør, så er Maki Sushi det helt rigtige sted for dig. Den nye sushi restaurant i Helsingør Bycenter serverer lækker og frisk sushi til både at nyde i restauranten og til at tage med hjem.

Dyk ned i vores store udvalg af både lækkert sushi og vores mange andre velsmagende retter. Hos os kan du både vælge at sidde i vores restaurant og nyde din frokost, snacks eller aftensmad, eller du kan vælge at tage det med som take-away.

Find din favorit sushi i Helsingør

Hos Maki Sushi finder du et stort udvalg af mange lækre og friske sushiruller og sprøde og velsmagende specialiteter. Hvis du vælger at købe din sushi i Helsingør hos os, så finder du på vores menukort et stort udvalg af meget forskelligt og lækkert sushi.

På vores menukort kan du blandt andet finde de populære California, Alaska og Ebi Furai-ruller. Derudover har vi også et stort udvalg af velsmagende vegetar- og veganeruller på vores menukort.

Hvis du leder efter lækker sushi i Helsingør, så er det bare at dykke ned i vores store menukort. Hvis resten af familien eller selskabet ikke er så vilde med den delikate sushi, så finder du her hos os også et stort udvalg af andre lækre retter. Du kan blandt andet også få lækre sprøde forårsruller, velsmagende supper og friske wokretter. Her hos os finder du lækkert mad til enhver smag.

Nyd din sushi i restauranten, eller tag det med hjem

Om du vil sidde i vores hyggelige restaurant i Helsingør Bycenter og nyde din made eller tage den med hjem, er helt op til dig. I vores restaurant tilbyder vi et ad libitum koncept, hvor du kan spise alt det lækre sushi fra vores menukort, som du kan.

Hvis du mere er til at tage dit lækre sushi i Helsingør med hjem, så har vi også et stort udvalg af take-away, hvor du enten kan vælge at blande lige præcis de ruller, som du ønsker dig, eller vælge en af de menuer, som vores kokke har sammensat. Så kan du efter en shoppetur rundt i de mange forskellige butikker i Helsingør Bycenter, nyde din sushi med benene oppe derhjemme.

Hvis du leder efter sushi i Helsingør og vælger at hente dit måltid hos, så er der her ved Helsingør Bycenter også 550 parkeringspladser, hvor du kan parkere din bil gratis imens, du henter din lækre sushi i Helsingør.

Du kan parkere helt op til 24 timer gratis, og derfor kan du også snildt nå at kigge og shoppe lidt i dine yndlingsbutikker, inden du skal hente sushi hos os.

Du kan dykke ned i vores store menukort og bestille din sushi i Helsingør på makisushi.dk.

Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: