Matas i Helsingør Bycenter

Matas

Hos Matas i Helsingør Bycenter finder du et bredt udvalg af produkter inden for hudpleje, hårpleje, kosmetik, dufte, helse og sundhed. Vi er markedets største udbyder af parfumer, skønhedsprodukter, kosmetik, hudpleje, hårpleje for både mænd, kvinder og børn.

I vores store butik i Helsingør Bycenter finder du mærker som Clinique, Origins, Christian Dior, Chanel, Estee Lauder, Lancome, Biotherm, Yves Saint Laurent, Clarins, Elisabeth Arden, Gucci, Rimmel, Tony & Guy, Nuxe, Dr.Hauschka, Ole Henriksen, Dr. Scheller, Maval m.m.

Vores mission er at ¨Hjælpe vores kunder med ha’ det godt, at se godt ud og at være i godt humør – for rimelige penge¨.

Kom forbi forretningen i Helsingør Bycenter, hvor vores personale gennem teamwork, troværdighed, glæde og ansvarlighed vejleder dig om specifikke produkter og deres anvendelse, som er til gavn for dig som kunde.

Vi tager hånd om kundens præferencer og behov.

I dag tilbyder vi i Matas flere egne svanemærkede produkter inden for personlig pleje end nogen anden butikskæde i Danmark. Svanemærket tildeles udelukkende produkter, der er særlig skånsomme for miljøet – uden at der er gået på kompromis med kvalitet og funktion.

Vi arbejder hele tiden på at tilbyde dig produkter, som værner om miljøet. Vil du høre nærmere om vores egne svanemærkede produkter, er du velkommen til at kigge forbi butikken i Helsingør Bycenter.

Tilmeld dig Club Matas allerede i dag. Som medlem får du invitationer til spændende events, supergode medlemstilbud og ikke mindst point, hver eneste gang du handler i Matas. Pointene kan du bruge på selvforkælelse i Club Matas’ pointshop.

Vi glæder os til at hjælpe dig i stueetagen i Helsingør Bycenter.

Tlf. 49 21 74 16
matas.dk