Pilgrim i Helsingør Bycenter

Pilgrim i Helsingør Bycenter

Pilgrim i Helsingør Bycenter er en dansk, familieejet smykkevirksomhed, der laver håndlavede smykker, ure og solbriller.

Med mere end 35 års erfaring med smykker, der forhandles i hele verden, er Pilgrim blevet en fast bestanddel af både den danske og internationale smykkebranche. Alle kollektioner er designet i Danmark af et dygtigt og passioneret designteam, som sætter en stor ære i at forene tidens tendenser med Pilgrims velkendte og stilrene univers. Alle smykker er belagt med guld eller sølv og kan styles præcis, som du ønsker.

Kig ind i butikken og bliv fortryllet af vores smykkeunivers. Du kan finde alt fra øreringe, armbånd, halskæder og ringe til solbriller og ure.

Pilgrim i Helsingør Bycenter går altid op i at give dig både den bedste rådgivning og service. Vi tilbyder også at lave huller i ørene til øreringe for dig. Det kan du få lavet på udvalgte dage hver måned. Kontakt Pilgrim i Helsingør Bycenter for nærmere information om, hvornår du kan få lavet huller i ørene i den kommende tid.

Vi glæder os til at se dig.

 

Tlf. 25 98 91 20
pilgrim.dk