Pilgrim i Helsingør Bycenter

Pilgrim i Helsingør Bycenter

Pilgrim i Helsingør Bycenter har et stort udvalg af moderigtige og klassiske smykker, ure og solbriller. Alle Pilgrims kollektioner er designet i Danmark af et dygtigt designteam, og alle smykkerne er håndlavede og belagt med enten guld, sølv, hæmatit eller rosaguld.

Smykkerne kommer i alle prisklasser og til piger og kvinder i alle aldre. Udvalget er stort, og selvom prisen i mange tilfælde ikke er det, går det ikke ud over kvaliteten.

Med fire nye kollektioner om året, der sælges verden over, kan du være sikker på altid at finde et smykke, der matcher tidens tendenser og din personlige stil. Pilgrim har eksempelvis en populær halskædeserie, hvor du kan vælge et motiv til din halskæde i dit eget stjernetegn. Det er bare en af mange måder, hvorpå du kan personliggøre dit smykke fra Pilgrim.

Pilgrim i Helsingør Bycenter går altid op i at give dig både den bedste rådgivning og service. Vi tilbyder også at lave huller i ørene til øreringe for dig. Det kan du få lavet på udvalgte dage hver måned. Kontakt Pilgrim i Helsingør Bycenter for nærmere information om, hvornår du kan få lavet huller i ørene i den kommende tid.

Kig ind i Helsingør Bycenters Pilgrim butik på 1. sal og find et unikt smykke, der passer til din stil.

Tlf. 25 98 91 20
pilgrim.dk