Føtex i Helsingør Bycenter

Føtex

Hos føtex i Helsingør Bycenter gør vi alt for, at du som kunde får en god indkøbsoplevelse.

Vi er vilde med gode fødevarer – jo flere fødevarer, vi kan tilbyde, desto bedre.

I butikken prioriterer vi kvalitet højt, og vi har et tæt samarbejde med de allerbedste fødevareproducenter, herunder mange økologiske producenter.

Føtex i Helsingør tilbyder et bredt sortiment inden for fødevarer, vin og spiritus, børn og leg, elektronik, bolig, have, fritid og skønhed, byggemarked og beklædning.

I føtex finder du et bredt udvalg af vores egne fødevaremærker. Vores fødevarer er valgt med omhu til en fast lav pris og går under mærkerne Levevis, Princip, Vores og Budget.

Føtex’ mærke VRS består af lækkert modetøj, sko og tilbehør til hele familien.

Føtex tilgodeser hele familiens behov samlet på et sted. Hos føtex finder du som kunde altid konkurrencedygtige priser – både på basisvarer og specialiteter.

Vi har altid masser af stærke tilbud på god kvalitet, som er præget af sæsonen. Vores passionerede medarbejdere, bagere og slagtere står klar til at hjælpe dig i dit lokale supermarked i Helsingør.

Vores Egen Bager

Hos Vores Egen Bager finder du hver dag friskt brød, bagt fra bunden med de bedste råvarer. Vi står inde for hvert et rugbrød, franskbrød og hver en kage.

Vores Egen Bager tilbyder et spændende udvalg af både klassiske brød, sunde boller og søde sager – bagt med både dansk og økologisk mel.

Vores egen bager står klar med friskbagt brød hver morgen, og der er næsten altid brød i ovnen.

Vores Egen Slagter

Vores Egen Slagter er en god, dansk slagter med rigtige slagtermestre og -svende bag disken. Føtex udvælger alt kød og garanterer for friskeden.

Vi går op i dansk og økologisk kød, godt håndværk og inspiration. Vi udskærer selv de gode bøffer og imødekommer gerne dine ønsker til en særlig udskæring.

Vores Grønne Marked

I føtex mener vi, at frugt og grønt skal være friskt, dansk og lokalt, så snart det er muligt. Derfor har vi skabt Vores Grønne Marked.

Vores Grønne Marked byder på frisk frugt og grønt – leveret samme morgen. Råvarerne kommer fra producenter, der deler vores passion for høj kvalitet. Vi har et stort udvalg af økologi, sæsonvarer, danske klassikere og eksotiske specialiteter.

Du er altid velkommen til at spørge ind til vores produkter eller sortiment hos føtex. Vi står klar til at hjælpe dig alle ugens dage.

Tlf. 49 25 80 00
foetex.dk

Ofte stillede spørgsmål

Føtex holder åbent alle dage kl. 7-21

Føtex bageren holder åbent alle dage kl. 7-18

Det er lettest at vælge P-huset plan -3 og benytte elevatoren direkte op til Føtex

Kundevogne finder du hos Føtex samt i p-huset ved alle indgange.