Eventet er afholdt, men klik på linket nedenfor, for at se kommende events

Se eventkalender her →

Summer Sale i Helsingør Bycenter – 16 juni kl. 10

Årets summer sale skydes i gang torsdag 16. juni i Helsingør Bycenter og du er hermed inviteret til en række gode tilbud i mange af vores butikker.

Hos os i Helsingør Bycenter finder du et fint udvalg af butikker inden for dagligvarer, skønhed, bolig, elektronik, sport og fritid, dame-, herre- og børnetøj samt sko og accessoires til hele familien. I vores butikker finder du alle eksperterne indenfor netop deres område og de står altid klar til at hjælpe dig med, at finde lige netop det du mangler.

Trænger du til en pause under din udsalgs-shoppetur så kig forbi vores spisesteder Maki Sushi eller Café Vivaldi og tag et hyggeligt stop og få stillet den store eller lille sult.

Har du downloadet vores Helsingør Bycenter Plus+ app, hvis ikke kan du gøre det i App Store eller Google Play. I vores fordelsprogram finder du tilbud og nyheder fra butikkerne i Helsingør Bycenter og du har mulighed for, at opsamle point som kan bruges på at deltage i diverse konkurrencer eller til forskellige præmier.

Vi glæder os til at se dig til Summer Sale i Helsingør Bycenter og husk vi har 3 timers gratis parkering i vores p-hus.