Børn Oplevelser Mode

29. august 2022 

Glæd dig til ny butik i børnehøjde - NAME IT åbner 29. september

Vi er utrolig glade for at kunne fortælle at NAME IT åbner en butik i Helsingør Bycenter, butikken bliver placeret på plan 0 ved siden af Pilgrim og har åbningsdatoen sat til 29. september.

NAME IT glæder sig til at byde alle kunder velkommen i deres nye flotte butik, og I kan godt glæde jer til en fantastisk åbningsweekend.

NAME IT er inspireret af børn – til børn
Hos NAME IT bliver de inspireret og opmuntret af børns ligefremhed, og de ser verden gennem deres øjne. Deres kreativitet har rødder i børns livsglæde og frie måde at tænke på.

NAME IT klæder babyer, børn og teens på til enhver lejlighed og altid med stil. Skaber tidssvarende tøj til børn og teens til overkommelige priser, altid med et øje på de voksnes modeverden, så vi kan skabe individuelle looks på baggrund af de seneste trends.

NAME IT gør sig umage med at fremstille ansvarlig mode, når de forvandler de seneste trends til behageligt og sikkert kvalitetstøj til børn og teens.

Sortiment er inddelt i 4 produktlinjer, der dækker børns behov fra de er nyfødte til de kan passe voksenmoden. Tøjstørrelserne går fra str. 50-164.

Glæd dig til NAME IT åbner 29. september.


Tjek også disse nyheder

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Bliv Plus Kunde