Caféer i Helsingør Bycenter

I Helsingør Bycenter kan du finde et væld af forskellige caféer og barer, hvor du kan nyde lækkert mad, gode drinks eller forfriskende kaffe og te. Uanset om du kommer på besøg til brunch, frokost eller aften, kan du vælge mellem sublime restauranter, der sørger for en god og hyggelig stemning samt lækker mad og drikke. Derudover bestemmer du selv, om du vil starte ud eller slutte af med at shoppe, eller om du besøger os for at få en bid mad.

Caféer til først på dagen

Du kan ikke shoppe hele dagen, hvis du ikke starter tidligt. Derfor kan du i Helsingør Bycenter vælge mellem vores caféer, der serverer lækker brunch fra morgenstunden:

  • Café Vivaldi, der alle ugens dage har en appetitvækkende brunch på menuen.

Du kan enten nyde den gode mad fra de bedste caféer i Helsingør inde på caféen eller få maden og drikkevarerne med som takeaway.

Derudover har Føtex i Helsingør Bycenter deres egen bager, der allerede åbner klokken 7, hvorefter de byder velkommen til de morgenfriske. Her kan du hele dagen købe brød, kager og sandwiches og andet, du kan tage med dig videre.

Frokost og eftermiddag

Står den på frokost og en timeout fra de indkøbsmæssige strabadser? Bare rolig: I Helsingør Bycenter kan du finde nogle af de allerbedste caféer i byen. Du kan vælge mellem meget forskelligt afhængig af, hvad du foretrækker. Læs mere om caféerne herunder.

Café Vivaldi

Café Vivaldi byder på lækre frokostretter lavet på friske og gode råvarer. Har du lyst til en burger, wrap, smørrebrød, sandwiche eller en god bøf, så kan du roligt sætte dig til bords hos Café Vivaldi i Helsingør Bycenter – en af de allerbedste caféer i Helsingør.

Maki Sushi

Hos Maki Sushi kan du – som du måske har gættet – få sushi. Du kan dykke ned i et bredt udvalg af forskellig sushi, og hvis du ikke er til det, kan du også bestille meget andet, såsom sprøde forårsruller, velsmagende supper og friske wokretter. Du bestemmer selv, om du vil spise i restauranten eller tage maden med hjem.

Aftensmad og takeaway

Sidste på dagen byder de ovenstående caféeri Helsingør Bycenter også på lækre retter til aftensmaden. Du kan blandt andet vælge mellem bøffer, burgere, pasta og sushi, og der er med garanti noget til enhver smag. Hvis du ikke vil spise i centeret, har du mulighed for at tage aftensmaden fra Café Vivaldi og Maki Sushi med hjem som takeaway.

I weekenderne og de sene aftentimer kan du også nyde drinks og cocktails i Café Vivaldis bar, der kan trylle lidt af hvert frem fra deres bar- og drinkskort. Der er altså rig mulighed for at runde en dejlig dag af på bedste vis, hvad end det omhandler god aftensmad eller lækre drinks i hyggelige omgivelser. Vi glæder os til at se dig i vores butikker, restauranter og caféer i Herning Bycenter.

Café Vivaldi i Helsingør Bycenter

Café Vivaldi

God kaffe, brunch, lækre sandwiches og gode bøffer.
Tlf. 49 26 00 38

Læs mere

Maki Sushi

Maki Sushi serverer lækker og frisk sushi til både at nyde i restauranten og til at tage med hjem

Læs mere