Tøjeksperten 

Hos Tøjeksperten i Helsingør Bycenter finder du herretøj, som vil klæde enhver mand uanset alder. Vi har klædt danske mænd på i mange år, og ikke to kunder er ens.

Kig ind i vores spændende tøjbutik og find tøj, som passer til din stil og dit behov. Vi yder gerne kvalificeret vejledning.

Tøjekspertens sortiment tilpasser sig tidens trends, men altid med det for øje, at kollektionerne skal klæde enhver mand.

Vores mål er, at du som kunde altid skal gå ud af butikken med en oplevelse af at have fået den bedste rådgivning, det bedste udvalg og den bedste kvalitet til de bedste priser.

Vi fylder løbende hylderne op i vores tøjbutik med markedets mest attraktive mærker. Vores dygtige eksperter inden for herremode står klar til at rådgive og hjælpe dig med at finde det rette stykke tøj.

Hos Tøjeksperten i Helsingør Bycenter finder du altid de velkendte mærker såsom Tommy Hilfiger, Tommy Hilfiger Jeans, Lee, Minimum, Gant, Lindbergh, JUNK de LUXE, Bison, Bjørn Borg, Shine Original, Morgan, Huzar, Signal, Eterna, JBS, Sunwill samt en række andre kendte brands.

Hos Tøjeksperten har vi et bredt udvalg af tøj inden for kategorierne habitter, habitjakker, habitbukser, jakker, jakkesæt, blazere, jeans, poloshirts, skjorter, striktrøjer, undertøj og sko m.m.

Vi forhandler også accessories til mænd heriblandt bælter, slips, sokker, tasker og dufte.

Kom forbi butikken i Helsingør Bycenter, hvor du kan melde dig ind i vores kundeklub, Klub Tøjeksperten. Som medlem får du mulighed for at opspare 5 % kontant bonus på alle dine køb. Desuden får du VIP-rabatter samt invitationer til konkurrencer og arrangementer.

Med din opsparede bonus har du mulighed for at købe lækkert tøj i vores butik i Helsingør Bycenter.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Tøjeksperten på 1. sal i Helsingør Bycenter.

Tlf. 72 34 91 09
toejeksperten.dk