Naturlig forårsglød

Her hvor forårssolen viser sig fra den bedste side og man næsten ikke kan vente til at få lidt farve i kinderne, giver vi her lidt tips til hvordan du får en fin og frisk forårsglød i ansigtet.

6 tips til en naturlig foråsglød:

  1. Rens huden – rens din hud med en skintonic. Den fjerne skånsomt de døde hudceller og har en fugtgivende effekt, som giver huden glød.
  2. Stimulér huden – brug en dermaroller efter din renserutine. Det sætter gang i hudens evne til at bevare spændstighed og elasticitet.
  3. Husk serum – Serum indeholder små molekyler, der trænger hurtigere ind i huden end creme. Gå efter en serum, der giver et ekstra fugtboost.
  4. Brug olieholdig dagcreme – Vælg en dagcreme med olie. Den giver både huden fugt og næring, samtidig med at den forstærker din serums virkning.
  5. Få ekstra glød – Mangler du ekstra farve? Brug en dråbe olie med farve i din dagcreme. Olien giver ekstra glød til ansigtet på en naturlig måde.
  6. Brug en blush – Snyd dig til friske kinder med en god cremeblush. Dup farven på kinder og eventuelt også på læberne for et frisk og fint forårslook