Smuk efterårssalat

Er der noget bedre end dansk frugt og grøntsager når de er helt friske i sæsonen. Vi giver her et forslag til hvordan man kan udnytte sæsonens lækre spisekammer og lave en smuk og sund salat, som er en fryd for både øje og gane.

TIL 4 PERSONER
½ rød spidskål
1 håndfuld snittet grønkål
2 æbler f.eks. Elstar
1 håndfuld brombær
1 håndfuld abrikoser eller tørrede tranebær
Bredbladet persille

DRESSING:
1 tsk. dijonsennep
1 tsk. akaciehonning
1 spsk. hvidvinseddike
½ dl rapsolie

SÅDAN GØR DU:
Snit spidskål og grønkål fi nt. Skyl æblerne, og skær dem i mundrette stykker. Skyl brombær, og del dem eventuelt i halve.
Rør en dressing af dijonsennep, olie og vineddike.
Smag til med honning, salt og peber.
Vend kål, æbler og halvdelen af abrikoserne sammen, og anret i en smuk skål. Pynt salaten med resten af abrikoserne, brombær og persille. Velbekomme!