Sv. Michelsen Chokolade

Hos Sv. Michelsen Chokolade i Helsingør Bycenter elsker vi chokolade. Vi laver derfor alt i hånden og af de bedste råvarer – uden brug af konserverings- og farvestoffer.

Vores friske, håndlavede chokolade bygger på traditioner og opskrifter fra fabrikkens start i 1933 – kombineret med nye ideer og tiltag, der er prøvet af gennem årene.

Alt er fremstillet i hånden på vores chokoladefabrik i København, og alt efterlever Svend Michelsens vigtigste værdi ”Kvalitet over alt”. Det betyder, at der er taget stilling til hver en råvare, som vi anvender i fremstillingen af vores eksklusive chokolader.

Ud over vores sortiment af håndlavet chokolade fører vi et bredt udvalg af andre delikatesser til enhver anledning. Her finder du f.eks. den perfekte gaveeidé.

Hos Sv. Michelsen Chokolade i Helsingør Bycenter forhandler vi chokolade til alle sande chokoladeelskere – uanset om du er til dessertchokolade, lakrids og mandler med chokolade, fyldte tøffelkugler, flødeboller eller en anden slags chokolade. Vi har det hele.

I 1992 fik Sv. Michelsen Chokolade prædikatet “Leverandør til Det Kongelige Danske Hof”.

Kom ind i vores chokoladeunivers og lad dig friste. Vi befinder os på stueetagen i
Helsingør Bycenter. Vi glæder os til at se dig i en verden af skøn chokolade.

Tlf. 49 76 30 30
svmichelsen.dk