Jack & Jones 

Jack & Jones er mode til unge fyre i alderen 18-30 år og udspringer af en stærk passion for denim. Brandet tager autentisk jeans wear et skridt videre og blander designet med respekt for traditionerne, solidt håndværk, kvalitetsmaterialer, innovative behandlinger og design med et flot moderne tilsnit.

Brandet Jack & Jones henvender sig til selvsikre og moderigtige mænd, der kan lide maskulint tøj, amerikansk stil og rock and roll.

Her får du dækket alle aspekter af din garderobe: det afslappede, det trendy og det tidløse look. Vores sortiment består af jeans, overtøj, sweatshirts, jakkesæt, blazere, skjorter, strik, T-shirts, sko, accessories, undertøj og sportstøj.

Jack og Jones tilpasser sortimentet efter sæsonerne og står altid til rådighed med de nyeste trends.

Trænger du til at opfriske din garderobe, nyt sportstøj til dine fritids- eller fysiske aktivitetter, eller blot en ny skjorte til at tage på i byen en sen weekendaften? Så står vi klar til at hjælpe dig på 1. sal hos Jack & Jones i Helsingør Bycenter.

Hvilken mand vil ikke eje et par jeans, som bare sidder perfekt? Hos Jack & Jones gør det, vi er bedst til, nemlig at lancere kvalitetsjeans til fordelagtige priser, som enhver mand vil elske at eje.

Lad dig inspirere og følg butikken på Instagram @jackandjones_helsingor for de seneste trends og stærke tilbud, inden du tager et kig forbi butikken.

Vi glæder os til at se dig hos Jack & Jones i Helsingør.

Tlf. 49 21 00 86
jackjones.com