Information

Om os

Helsingør Bycenter blev åbnet i sensommeren 1997. Vi er et shoppingcenter med ca. 25 butikker fordelt på to plan med tilhørende parkeringshus.

Helsingør Bycenter er placeret i starten af Stengade mod Simon Spies Plads med let adgang til tog- og busforbindelser.

Butikskategorierne dækker over bespisning, dame-, herre- og børnemode, skønhed, elektronik, boliginteriør og dagligvarer.

Ofte stillede spørgsmål

Hvis du ankommer i bil, kan du med fordel sætte maps/navigationen til adressen Stürups Plads 4, 3000 Helsingør, så ankommer du direkte til vores p-hus. P-huset er åbent alle dage kl. 06-22 (dog ikke helligdage). Ankommer du til fods ligger vi for enden af Stengade på adressen Stürups Plads 1, 3000 Helsingør i nærheden af Café Vivaldi og Simon Spies Plads. Ankommer du med bus vil det nærmeste stoppested være på Trækbanen lige efter Rosenkildestien, her tager du trappen ned direkte til Helsingør Bycenter. Ankommer du med færge fra Sverige er der ca. 5-10 minutters gang og ca. 5 minutters kørsel.

Ja, vi har toiletter samt handicaptoiletter tilgængeligt for kunderne i både stueetagen samt på 1. sal de er åbent i butikkernes åbningstid.

Ja, du finder handicaptoiletter både i stueetagen samt på 1. sal

Ja på 1. sal i nærheden af H&M finder man vores Babylounge med puslefaciliteter samt stole når du skal amme din baby, du finder også toilet i børne- og voksenhøjde. Babyloungen er åbent i butikkernes åbningstid.

Når man handler i Helsingør Bycenter under Covid-19 skal man på forhånd sikre sig at man ikke har symptomer. Ved ankomst skal kunderne bære mundbind/visir samt benytte den opstillede håndsprit i fællesarealerne og/eller hos butikkerne. Alle butikker angiver hvor mange kunder der må være i butikken og vi opfordrer kunderne til at være behjælpelige med at overholde det angivne antal kunder.

I center gangene er der opsat vejledende pile på gulvene og vi henstiller til at alle kunder holder til højre samt overholder den afstand til øvrige kunder som myndighederne anbefaler.

Du finder en Danske Bank hæveautomat i stueplan overfor Apotek Helsingør Bycenter

Vi har elevatorer der betjener plan 0-9 i p-huset og giver adgang til butikkerne på plan 3. Vi har også elevatorer der betjener plan -3 til butikkerne i stueplan samt 1. sal.

Skulle uheldet være ude at du mister personlige ejendele i Helsingør Bycenter, er der mulighed for at kontakte os. Skriv enten til info@helsingorbycenter.dk eller ring til 41 10 46 46. Føtex kiosken får også i nogle tilfælde indleveret glemte sager, de kontaktes på 49 25 80 00.

Nej, hunde har som udgangspunkt ikke adgang, eneste undtagelser er når hunden benyttes som fører- og servicehund.

Ja, WIFI er tilgængeligt i Helsingør Bycenter.