26. september - 02. oktober 2022


Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag


Lukkedage i Helsingør Bycenter

Juleaften - 24 december 2022
1. Juledag - 25 december 2022 
2. Juledag - 26 december 2022


Spisesteders åbningstider 


Café Vivaldi 

Maki Sushi 


Føtex åbningstider 


Hverdage: 07.00 - 21.00
Weekend: 07.00 - 20.00


Helsingør Bycenter åbningstider

Når du skal besøge Helsingør Bycenter, så er det vigtigt kende åbningstiderne, så du ikke går forgæves. Helsingør Bycenter har åbent hver dag i ugen, og i hverdagen er åbningstiden 10-19 og i weekenden har centret åbent fra 10-17. Alle centrets butikker er åben i centrets generelle åbningstid. Du ved derfor altid, hvornår du kan forvente, at butikkerne står klar til at tage imod dig. Vi håber derfor, at du vil kigge forbi Helsingør Bycenter i vores åbningstid, så du kan stillet den værste shoppetrang i centret i Hamlets egen by, Helsingør.

Søndagsåbent Helsingør Bycenter

Weekenden behøver ikke at sætte en stopper for shoppeturen. Det er nemlig muligt at besøge og shoppe i Helsingør Bycenter om søndagen. Dermed behøver du ikke at stresse for at shoppe i hverdagen, hvor du kommer fra skole, arbejde eller noget helt tredje. Du kan vente til søndagen, hvor du har fri, og kan gøre det i ro og mag. Om søndagen har Helsingør Bycenter åbent fra 10-17, så har du rigeligt med tid til få slukket den værste shoppetrang. Så kom forbi Helsingør Bycenter på søndag og gør din shopping.                              

Føtex Helsingør åbningstider

I Helsingør Bycenter kan du ikke kun lave den klassiske shopping, det er også muligt for dig at gøre dine dagligvareindkøb. Det kan du gøre i centrets Føtex butik. I vores Føtex finder du et bredt udvalg dagligvarer, så du ikke behøver at gøre dine indkøb et andet sted. Modsat centrets almindelige butikker, så har Føtex åbent i længere tid. Føtex har åbent alle hverdage fra kl. 07-21 og weekend kl. 07-20. Det er derfor muligt at gøre sine indkøb både før og efter, at resten af centret er åbent. Det giver større frihed og gør det lettere i en travl hverdag. Du kan derfor nemt og hurtigt handle ind i Føtex Helsingør, så behøver du ikke rende land og rige rundt, når du skal have dine dagligvarer.

Du kan læse mere om Føtex i Helsingør Bycenter her.

Helsingør Bycenter bager åbningstider

I Helsingør Bycenter kan du også købe friskt brød og kager, det kan du i bageren i Føtex i centret. Her kan du hente morgenbrød om søndagen, kage til eftermiddagskaffen eller et godt rugbrød til ungernes madpakke. Så hvis du har brug for en bager i Helsingør, så kan det betale sig at kigge forbi centret, hvor du finder friskt og lækkert bagværk.

Bageren har åbent i hverdagene fra kl. 07-19 og i weekenden mellem 07-18.


Det sker i Helsingør Bycenter

Find flere events her