BR

BR i Helsingør Bycenter tilbyder et fokuseret udvalg af sjovt og inspirerende kvalitetslegetøj og produkter til børn i alle aldre.

I vores sortiment finder du vores egen BR-produktserie såvel som en lang række andre velkendte mærker. Vi forhandler velkendte brands som LEGO, Brio, Star Wars, Disney, Barbie, Fisher-Price, Nitendo, Color Kids, My Little Pony, Playmobil, Lamaze og mange flere.

Vi tilbyder en bred vifte af kreative og lærerige produkter samt andre populære varer såsom baby- og småbørnslegetøj, børnebøger, udklædning og tilbehør til rolleleg, interaktivt legetøj, videospil og meget andet.

I legetøjsbutikken i Helsingør fokuserer vi på bæredygtigt legetøj i form af kvalitet, miljø og sikkerhed. Det er vigtigt for os, at forældre og andre voksne skal kunne stole på, at hvert eneste stykke legetøj, som de køber i butikken, er sikkert for børnene at lege med.

I Club BR tilbyder vi vores kunder forskellige medlemfordele og tilbud. Som medlem vil du løbende modtage særtilbud og invitationer til forskellige arrangementer.

Vi tilbyder hvert år en fødselsdagsgave til børn, som er registreret under et Club BR-medlemskab. Du modtager et sparemærke for hver 50 kr., du køber for. Hvert sparemærke har en værdi af 1 kr., hvilket kan indløses i forretningen i Helsingør Bycenter samt i andre BR-butikker i Danmark i forbindelse med køb. Det er gratis at blive medlem.

Vi befinder os på stueetagen, hvor vi står klar til at inspirere og hjælpe vores kunder med at finde det rette stykke legetøj. Vores veluddannede personale har stor viden om vores produkter og deler naturligvis gerne denne viden med dig.

Legetøjet er tydeligt mærket med aldersanbefalinger, så du altid er sikker på, at det legetøj, du køber, er velegnet i forhold til barnets alder. Vi byder alle voksne og børn hjerteligt velkommen i vores univers af legetøj.

Tlf. 35 46 21 84
br.dk