Helsingør Bycenter er midlertidigt lukket

Opdateret 23/3:
Helsingør Bycenter følger naturligvis regeringens anvisninger, og derfor forlænges lukningen af de butikker i centrene, som ikke er apoteker eller dagligvarebutikker, fra og med 18. marts til og med 13. april 2020.
Føtex og Normal er ikke omfattet af denne lukning, de vil holde åbent som normalt alle dage.
Man kan dog med fordel benytte sig af alle butikkernes webshops, links hertil findes på https://www.helsingorbycenter.dk/butikker/

Opdateret 23/3:
Kære kunder
Her i weekenden har vi oplevet at flere tager unødigt ophold i gangene i Helsingør Bycenter.
Vi skal bede jer hjælpe os med at opfylde myndighedernes anbefalinger om ikke at forsamle sig og derfor bedes I, når I har et ærinde hos os, gå direkte til butikken, udføre jeres indkøb og efterfølgende forlade centret hurtigst muligt.
Det er desværre under denne Covid-19 situation ikke længere tilladt at benytte vores siddepladser, ligesom unødigt ophold i parkeringshuset heller ikke er tilladt.
Vi håber på jeres forståelse i denne situation.

Opdateret 20/3:
Normal åbner kl. 10
Normal butikken i Helsingør Bycenter har af myndighederne fået lov til at åbne deres butik. Dvs. at pr. 20/3 holder føtex og Normal åbent som de plejer, alle øvrige butikker er fortsat midlertidigt lukket frem til og med 30/3.
Vi opfordrer alle til fortsat at følge myndighedernes anbefalinger om afstand og beder jer tage hensyn til butikspersonalet.
Pas godt på hinanden derude.

Opdateret 18/3:
Helsingør Bycenter følger naturligvis regeringens anvisninger, og derfor lukker de butikker i centrene, som ikke er apoteker eller dagligvarebutikker, fra og med 18. marts til og med 30. marts 2020.
DOG vil føtex ikke være omfattet af denne lukning, de vil holde åbent som normalt alle dage kl. 8-21.