Helsingør Bycenter er genåbnet

Opdateret 11/5:
Det er med stor glæde at vi igen må åbne alle vores butikker i Helsingør Bycenter. Genåbningen sker sikkert og trygt for alle både kunder og ansatte og derfor har vi sørget for:

  • Afstandsmarkering i trafikale knudepunkter
  • Vejmarkering med retningspile og stiplede midterlinjer
  • Antal kunder i centret bliver nøje overvåget så vi ikke overskrider myndighedernes krav

Vi glæder os til at se alle vores dejlige kunder igen.

PS: Føtex har åbent 7-21 resten af året og vi åbner op med normale åbningstider hverdage kl. 10-19 – weekend 10-16

Opdateret 24/4:
Det er med stor glæde, at vi kan fortælle, at Matas i Helsingør Bycenter åbner deres butik fredag d. 24/4, de indgår som Føtex og Normal i kategorien af butikker, der af myndighederne har tilladelse til at åbne.
De øvrige butikker har fortsat midlertidigt lukket frem til 10. maj, men du kan støtte butikkerne via deres webshops – links hertil findes på https://www.helsingorbycenter.dk/butikker/

Opdateret 7/4:
Helsingør Bycenter følger naturligvis regeringens anvisninger, og derfor forlænges lukningen af de butikker i centrene, som ikke er apoteker eller dagligvarebutikker til og med 10. maj 2020.
Føtex og Normal er ikke omfattet af denne lukning, de vil holde åbent som normalt alle dage. Dog er der særlige åbningstider for Påske helligdagene.
Husk at du kan støtte de lukkede butikker ved at benytte dig af butikkernes webshops, links hertil findes på https://www.helsingorbycenter.dk/butikker/

Opdateret 23/3:
Helsingør Bycenter følger naturligvis regeringens anvisninger, og derfor forlænges lukningen af de butikker i centrene, som ikke er apoteker eller dagligvarebutikker, fra og med 18. marts til og med 13. april 2020.
Føtex og Normal er ikke omfattet af denne lukning, de vil holde åbent som normalt alle dage.
Man kan dog med fordel benytte sig af alle butikkernes webshops, links hertil findes på https://www.helsingorbycenter.dk/butikker/

Opdateret 23/3:
Kære kunder
Her i weekenden har vi oplevet at flere tager unødigt ophold i gangene i Helsingør Bycenter.
Vi skal bede jer hjælpe os med at opfylde myndighedernes anbefalinger om ikke at forsamle sig og derfor bedes I, når I har et ærinde hos os, gå direkte til butikken, udføre jeres indkøb og efterfølgende forlade centret hurtigst muligt.
Det er desværre under denne Covid-19 situation ikke længere tilladt at benytte vores siddepladser, ligesom unødigt ophold i parkeringshuset heller ikke er tilladt.
Vi håber på jeres forståelse i denne situation.

Opdateret 20/3:
Normal åbner kl. 10
Normal butikken i Helsingør Bycenter har af myndighederne fået lov til at åbne deres butik. Dvs. at pr. 20/3 holder føtex og Normal åbent som de plejer, alle øvrige butikker er fortsat midlertidigt lukket frem til og med 30/3.
Vi opfordrer alle til fortsat at følge myndighedernes anbefalinger om afstand og beder jer tage hensyn til butikspersonalet.
Pas godt på hinanden derude.

Opdateret 18/3:
Helsingør Bycenter følger naturligvis regeringens anvisninger, og derfor lukker de butikker i centrene, som ikke er apoteker eller dagligvarebutikker, fra og med 18. marts til og med 30. marts 2020.
DOG vil føtex ikke være omfattet af denne lukning, de vil holde åbent som normalt alle dage kl. 8-21.