CAFÉ TOWER BRASSERIE

Café Tower Brasserie i Helsingør Bycenter er en hyggelig indrettet dansk café, med god plads til hele familien. Vi har god plads til barnevogne og indkøbsvogne både inden- og uden for caféen. Vi fokuserer på kvalitet samt en hyggelig atmosfære i vores café.

Vi bestræber os altid for at forbedre os og tilpasse os tidens trends inden for et univers af smagsindtryk. Hos Café & Tower Brasserie tilbyder vi en god service, god mad samt en god oplevelse til vores besøgende.

Forkæl dig selv med et velfortjent hvil på hele familiens café efter en lang shoppedag. Vi befinder os i nærheden af legelandet, hvor børnene kan lege, mens de voksne tager et hvil og lader sig friste af vores lækkerier.

Hos Café & Tower Brasserie finder du alt fra lette frokostretter og sandwich til á la carte middagsretter og isdesserter. En god kop kaffe med dagens kage bør du heller ikke gå glip af.

I weekenderne står vi klar med en inspirerende og velsmagende brunchbuffet lørdag og søndag fra kl. 10-13. Vores buffet byder på et bredt og anderledes udvalg af portionsanrettede retter, som falder inden for enhver smag.

Buffetens retter vil variere fra gang til gang. Spis dig mæt i vores brunchbuffet for 99 kr. for voksne og 60 kr. for børn i alderen 5-11. Børn i alderen 0-4 spiser gratis.

Som en ekstra service arrangerer vi hos Café & Tower Brasserie lukkede selskaber og leverer mad ud af huset – Tag et kig forbi Café & Tower Brasserie for yderligere information.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en velfortjent smagsoplevelse.

Tlf. 49 21 26 70

cafetower.dk