Herretøj i Helsingør

I Helsingør Bycenter byder vi på et stort udvalg af tøjbutikker med moderigtigt herretøj i god kvalitet til alle aldre. Her er nemlig mange butikker med alt fra drenge-børnetøj til diverse fashion-shops med modetøj til mere modne mænd. Der er derfor rig mulighed for at finde noget, der passer til både din alder, din stil, dine behov og dit budget.

Shop i de mange butikker med herretøj i Helsingør

I 3000 Helsingør er der god mulighed for at købe både herre- og dametøj. Hos Helsingør Bycenter, der ligger kun et stenkast fra både Stengade og Bjergegade, har vi nemlig mange butikker, der breder sig over et væld af stile og udtryk, så du kan gå på den herre-shopping, du foretrækker.

Her er nemlig mange forskellige butikker i nærheden, der breder sig over sport, fashion og det mere professionelle fokus. I Helsingør Bycenter er det derfor nemt at få tiden til at gå, hvis du er på udkig efter herretøj eller -sko.

Samtidig er personalet i alle herretøjsbutikkerne i Helsingør Bycenter altid klar med god service og kyndig vejledning, når du er på udkig efter noget nyt til din garderobe, vennens tøjudvalg eller kærestens gangklæder. Du kan læse mere om vores mange muligheder inden for tøj og sko til herre, accessories og meget andet herunder.

Jack & Jones i Helsingør Bycenter

I Jack & Jones i Helsingør Bycenter finder du et stort udvalg af herre-, fritids- og hverdagstøj samt tøj til pænt brug. Jack & Jones er et af de førende tøjbrands i Europa, og derfor finder du både jeans, sko, støvler, jakker, T-shirts, skjorter og jakkesæt her. Personalet i Jack & Jones er samtidig meget kompetent og går op i altid at give dig den bedst mulige service.

H&M i Helsingør Bycenter

I H&M finder du også kvalitetstøj til både unge mænd og modne herre til en rigtig god pris. Her har vi nemlig en butik, hvor alt fra smarte skjorter, moderne accessories til luftige badebukser er samlet.

I butikken er der således god mulighed for at finde noget til enhver smag, når du tager en tur rundt i det store udvalg for både store og små herrer. H&M har, udover et kæmpe udvalg til hele familien, nemlig masser af tøj til både herre og unge mænd, som du kan lade dig inspirere af.

Tøjeksperten i Helsingør Bycenter

Hos Tøjeksperten i Helsingør Bycenter får du både fantastisk kundeservice af det faguddannede personale og god værdi for pengene, uanset om du er på jagt efter afslappet eller fint tøj. Med brands som Lindbergh, Morgan, Shine, Björn Borg, Junk De Luxe, JBS og Bisón er der et væld af muligheder hos Tøjeksperten i Helsingør Bycenter, som sætter stor ære i kyndig vejledning, så deres kunder nemt kan sammensætte tøj til den personlige stil eller den perfekte gave.

Sådan finder du os

Vil du gerne finde Helsingør Bycenter, så du kan købe det tøj, du har brug for? Så skal du bare taste vores adresse, Stürups Plads 1 3000 Helsingør, ind på GPS’en. Det er ganske nemt at finde: Vi ligger nemlig lige i hjertet af byen, hvor der hverken er langt til Stengade, Bjergegade eller Strandvej.

Det er heller ikke nemt at gå forgæves hos os. Vores butikker og restauranter har nemlig åbent fra mandag til fredag fra 10.00 til 19.00 samt lørdage og søndage fra 10.00 til 17.00.

Føtex i Helsingør Bycenter

Føtex

Dagligdagens nødvendigheder, kød, kolonial, tøj, HI-FI.
Tlf. 49 25 80 00

Læs mere

H&M i Helsingør Bycenter

H&M

Tøj og accessories til enhver lejlighed og til hele familien.
Tlf. 70 21 22 00

Læs mere

Jack & Jones i Helsingør Bycenter

Jack & Jones

Tøj designet til mænd med en moderne livsstil.
Tlf. 49 21 00 86

Læs mere

Tøjeksperten i Helsingør Bycenter

Tøjeksperten

Det bedste udvalg af herretøj i god kvalitet til de bedste priser.
Tlf. 72 34 91 09

Læs mere