Herretøj

I Helsingør Bycenter byder vi på et stort udvalg af tøjbutikker med herretøj. Der er rig mulighed for dig til at finde noget, der passer til både din stil, dit behov og dit budget.

Personalet i herretøjsbutikkerne i Helsingør Bycenter står altid klar med god service og kyndig vejledning, når du er på udkig efter noget nyt til din garderobe.

I Jack & Jones og H&M finder du et stort udvalg af herre-, fritids- og hverdagstøj samt tøj til pænt brug. Jack & Jones er et af de førende tøjbrands i Europa, og du finder både jeans, sko, støvler, jakker, T-shirts, skjorter og jakkesæt. Personalet i Jack & Jones er meget kompetent og går altid op i at give dig den bedst mulige service.

I H&M finder du kvalitetstøj til en rigtig god pris. H&M har, udover et kæmpe udvalg til hele familien, masser af tøj til både herre og unge mænd.

Hos Tøjeksperten får du både fantastisk kundeservice af det faguddannede personale og god værdi for pengene, uanset om du er på jagt efter afslappet eller fint tøj. Med brands som Lindbergh, Morgan, Shine, Björn Borg, Junk De Luxe, JBS og Bisón er der et væld af muligheder hos Tøjeksperten i Helsingør Bycenter, og du kan altid regne med kyndig vejledning til at sammensætte din stil.

Føtex i Helsingør Bycenter

Føtex

Dagligdagens nødvendigheder, kød, kolonial, tøj, HI-FI.
Tlf. 49 25 80 00

Læs mere

H&M i Helsingør Bycenter

H&M

Tøj og accessories til enhver lejlighed og til hele familien.
Tlf. 70 21 22 00

Læs mere

Jack & Jones i Helsingør Bycenter

Jack & Jones

Tøj designet til mænd med en moderne livsstil.
Tlf. 49 21 00 86

Læs mere

Tøjeksperten i Helsingør Bycenter

Tøjeksperten

Det bedste udvalg af herretøj i god kvalitet til de bedste priser.
Tlf. 72 34 91 09

Læs mere