Børnetøj i Helsingør Bycenter

I Helsingør Bycenter kan du finde et væld af butikker med tøj til børn i alle aldre og størrelser. Vi har nemlig flere forskellige butikker, der sælger tøj, sportstøj og sko til børn og unge mennesker. Der er blandt andet modetøj til pigerne i butikker som ONLY og H&M, og drengene kan naturligvis finde smart og moderigtigt tøj i eksempelvis Jack & Jones og Tøjeksperten. Uanset hvad stil dit barn elsker, kan I uden tvivl få fyldt klædeskabet op, alt imens I har en hyggelig dag i Helsingør Bycenter.

Børnetøj til alle aldre og størrelser

I Helsingør Bycenter er der mange muligheder for shopping af børnetøj til både små og store børn. Eksempelvis har H&M tøj til børn fra 0 til 16 år, så du er sikker på at kunne finde både overdele og underdele, der passer.

Tøj, smykker og accessories: Alt under ét tag

Skal du klæde din teenager på til første skoledag, konfirmationen, hverdagen eller noget helt fjerde? Så kan du med garanti finde det helt rigtige sæt tøj i en af butikkerne i Helsingør Bycenter. Der er også smykkeforretninger, hvor du kan gøre en god handel, og som har et bredt udvalg af diverse smykker og accessories til både voksne og unge.

Børnetøj i Helsingør til en aktiv hverdag

Er der en lille fodboldspiller, håndboldspiller, svømmer eller noget helt andet gemt i dit barn? Lad talentet udfolde sig med lækkert sportstøj til både de små og store børn. Du kan blandt andet tage et smut forbi Intersport og købe alt fra sportstrøjer til badebukser og sneakers. Der er noget til enhver sportsgren, så dit barn kan blive klædt godt på til netop dét, som de går til.

Flot, smart og praktisk fodtøj til drenge og piger

Børn har også brug for fodtøj, som de kan gå, løbe og lege rundt i. Derfor kan du naturligvis også købe både smarte og praktiske sko og støvler i Helsingør Bycenter. her kan du med fordel gå på opdagelse i udvalget i Skoringen eller Deichmann, som har fodtøj til hele familien. De små kan både finde sandaler, sneakers og støvler i god kvalitet, så de kan blive klædt på til enhver årstid. Du kan læse mere om de forskellige skobutikker her.

Køb tøj til hele familien i Helsingør Bycenter

I Helsingør Bycenter kan du også finde både herretøj og dametøj, så hele familien kan komme afsted og shoppe nyt tøj. De mange butikker byder nemlig på et udvalg til både børn og voksne. Hvis I er på storshopping, kan I tage en lille pause i en af de hyggelige caféer, hvor I kan få noget godt at spise og lækkert at drikke.

Kom forbi Helsingør Bycenter

Hvis børnene mangler nyt tøj, eller familien skal på tur, kan I med fordel komme forbi Helsingør Bycenter, hvor der er butikker til enhver smag – alt samlet under ét tag. Du kan se vores åbningstider her. Vi glæder os til at åbne dørene for dig, og butikkerne står klar til at tage imod dig.

Føtex i Helsingør Bycenter

Føtex

Dagligdagens nødvendigheder, kød, kolonial, tøj, HI-FI.
Tlf. 49 25 80 00

Læs mere

H&M i Helsingør Bycenter

H&M

Tøj og accessories til enhver lejlighed og til hele familien.
Tlf. 70 21 22 00

Læs mere

Intersport i Helsingør Bycenter

Intersport

Alle de førende mærker inden for sport og fritid.
Tlf. 49 26 20 48

Læs mere

Jack & Jones i Helsingør Bycenter

Jack & Jones

Tøj designet til mænd med en moderne livsstil.
Tlf. 49 21 00 86

Læs mere

ONLY i Helsingør Bycenter

ONLY

ONLY har flair for fashion og fokus på kunden.
Tlf. 49 25 38 83

Læs mere

Tøjeksperten i Helsingør Bycenter

Tøjeksperten

Det bedste udvalg af herretøj i god kvalitet til de bedste priser.
Tlf. 72 34 91 09

Læs mere