Telenor i Helsingør Bycenter

Telenor

Hos Telenor i Helsingør Bycenter forhandler vi de nyeste mobiler, abonnementer bredbånd og mobilt bredbånd.

En god internet- eller telefonforbindelse er vores livsnerve. En kerneydelse, der bliver vigtigere og vigtigere i vores kunders private liv og for virksomheders mulighed for at drive deres forretning.

Kernen i Telenors forretning er telekommunikation. Vi gør private og erhvervskunder i stand til at kommunikere via telefon og internet. Og så tilbyder vi en lang række andre indholdstjenester og services.

Vores personale står til rådighed for at rådgive dig om mulige abonnementer, og finde den bedste bredbåndløsning, som dækker dine behov og præferencer.

Telenor i Helsingør Bycenter henvender sig primært til private kunder. Er du erhvervsdrivende, er du mere end velkommen til at kigge forbi Telenor på 1. sal i Helsingør Bycenter, hvor du ligeledes kan få rådgivning om mobiler, abonnementer og bredbånd.

Hos Telenor forhandler vi mobiler af velkendte mærker som Apple, Samsung, Sony, Nokia, Huawei, SWITCH mobiler og Doro. Kom ind hos Telenor og find dine nye mobil.

Hos Telenor i Helsingør Bycenter forhandler vi ligeledes tablets og tilbehør til din mobil, herunder skærmbeskyttelse, covers, opladere, headset, højttalere og andet tilbehør.

Som en ekstra service tilbyder vi vores kunder reparationer af mobiler, hvor du vil få mulighed for at låne en anden mobil, indtil dig egen er klar. Servicen er gratis.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Telenor i Helsingør Bycenter. 

Tlf. 60 50 40 40
telenor.dk