Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

Sille H. Blomster

Sille H. Blomster er din blomsterbutik i Helsingør Bycenter. Hos Sille H. Blomster har vi et stort udvalg af afskårne blomster og planter, designporcelæn, bestik og glas.

Hos Sille H. Blomster tilbyder vi alt inden for buketter, dekorationer, fest, begravelsesbinderi og kirkegårdspynt.

Kom ind i Helsingør-butikken og få inspiration til buketbinderi, bordopdækning eller dekorationer. Få en snak med vores kreative og dygtige blomsterdekoratører. De kan rådgive dig i alt omkring vores produkter, så du altid opnår den bedste løsning.

Det er muligt at købe afskårne blomster i mange flotte nuancer, som du selv kan dekorere og pynte dit hjem med.

Glæd din mor, datter, kæreste eller en veninde med en smuk buket fra Sille H. Blomster. Vi får hele tiden nye blomster i nye skønne nuancer, som vil glæde enhver kvinde og mand i årstidernes nuancer.

Hos Sille H. Blomster i Helsingør Bycenter finder du et stort udvalg af blomster i mange nuancer såsom creme, gyldne, lyserøde, multifarvet, røde, orange, pink, hvide, lilla og grønne. Vi binder buketter i forskellige prisklasser – jo større buketten, desto højere er prisen.

Buketter og dekorationer

Vi har et bredt udvalg af både buketter og dekorationer. Er du på udkig efter en buket, og er du i tvivl om, hvilken du ønsker, kan vi sammensætte en smuk buket, hvor vi vælger nogle smukke blomster, der passer til årstidens farver.

Vi laver også kombinationsløsninger, hvor du vælger en smuk buket sammen med en æske lækker chokolade. Vi forhandler den delikate Cho Cho Chokolade, der er produceret og udviklet af danske chokoladehåndværkere.

Er du i det romantiske lune, kan du vælge vores ”Jeg elsker dig” buket, der består af en flot rød rose med en hjerteformet stilk rundt om, samt en æske chokolade i en smuk hjerteform.

Vi har et væld af blomsterdekorationer og -arrangementer, som du kan give i gave eller lade pryde dit eget hjem. Eksempelvis har vi den fine orkide med blade i en smuk, grå potte. Vi har også et udvalg af flotte plantearrangementer, der ligner en udsnit af skovbunden eller ser mere råt ud i samspil med sten og en fin plantekasse.

Vin og chokolade

Vi leverer kombinationsløsninger med blomster og enten vin eller chokolade. Det er tit det ekstra, der gør den store forskel, og derfor vælger mange at give noget lækkert sammen med blomsterne. Vores blomsterarrangementer sammen med vin kommer enten i en flot kurv eller en smuk dekoration på en flad overflade. Du vælger selv, hvilken vin du ønsker til dine blomster, og har du selv vinen i forvejen, forhandler vi gaveæsker med eller uden pynt.

Vores chokolade er fra den danske producent, Cho Cho, hvor kvalitet og smagsoplevelsen er i højsædet. Kombinerer du en buket blomster eller en dekoration med en æske kvalitetschokolade, forærer du ikke blot en smuk gave i form af blomster, men også en smagsoplevelse i særklasse.

Begravelse

Til det sidste farvel leverer vi bårebuketter i forskellige farver og former. Vi leverer også kranse til begravelser, og du får både dem og bårebuketter med eller uden bånd. Vi laer også hjerteformede blomsterdekorationer, men vi tilpasser altid løsninger til dine ønsker.

 

Vi glæder os til at byde dig indenfor i vores blomsterunivers hos Sille H. Blomster i stueetagen i Helsingør Bycenter.

Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: