Ladies Nails i Helsingør Bycenter

Ladies Nails i Helsingør Bycenter

Skal du have flotte negle til arbejde, fest eller hverdag? Hos Ladies Nails i Helsingør Bycenter står vi klar til at forkæle dig med nye smukke og flotte negle. Kom ind og nyd den fineste form for skønhedspleje til dine hænder og negle.

Hos Ladies Nails i Helsingør Bycenter kan du forkæle dig selv og dine negle, mens du finder ro i en travl hverdag. I vores eksklusive negleklinik tilbyder vi forskellige former for naturlig neglepleje såsom manicure, pedicure, nailart og smukke negleforstærkninger som akrylnegle og gelnegle og andre varianter.

Vores dygtige negleteknikkere bruger kunstige negle og skønhedsprodukter af høj kvalitet. Vi plejer dine negle og påsætter kunstige negle i rene, lyse og behagelige omgivelser.

Forkæl både krop og sjæl

Har dine hænder og negle brug for at blive plejet og forkælet? En manicure kan give dine hænder og negle nyt liv, og det eneste du skal gøre, mens behandlingen står på, er at slappe af og glæde dig til det færdige resultat. Vi behandler neglerødder, fjerner overskydende hud samt former og polerer dine negle. Dine hænder bliver desuden plejet med håndcreme og håndmassage.

Trænger dine fødder til en pedicure efter en lang shoppingtur eller en hård arbejdsdag? Så er det oplagt, at du sætter dig til rette i vores pedicurestol, hvor du vil få masseret din ryg, skulder og hoved, mens dine fødder bliver skrubbet og plejet af vores venlige personale. Dine fødder bliver skrubbet i saltskrub, hvorefter vi behandler neglerødder og eventuel død hud på dine fødder. Behandlingen består også af fodmassage, inden dine tånegle bliver formet, poleret og lakeret.

Kig forbi Ladies Nails på 1. sal i Helsingør Bycenter, hvor du vil møde et professionelt og venligt personale, som står klar til at forkæle dig og dine negle. Vi rådgiver dig naturligvis også i, hvilken behandling der passer bedst til netop dit behov.

Tlf. 75 68 88 88

ladiesnails.dk