Hedegaard Ure & Smykker i Helsingør Bycenter

Hedegaard Ure & Smykker

Hos Hedegaard Ure & Smykker i Helsingør Bycenter finder du et lækkert udvalg af kvalitetssmykker, ure og accessories. Kollektionerne henvender sig til både mænd og kvinder, og du finder noget til enhver stil, alder og prisklasse, hvad enten du er til sølv, guld, hvidguld, brillanter eller ædelsten.

Hos Hedegaard Ure & Smykker finder du guld i 8 og 14 karat.

Vi fører anerkendte brands som Julie Sandlau Smykker, Joanli Nor, Siersbøl, Michael Kors, Skagen, Izabel Camille, Sif Jakobs og Kleopatra Jewellery, Lund Copenhagen, Daniel Klein, ID Fine Jewelry m.fl. Hedegaard Ure & Smykker byder på sofistikerede og moderne halskæder, ure, ringe og armbånd i elegant design og af høj kvalitet.

Skal du giftes, står vi klar til at hjælpe dig med at finde de perfekte vielsesringe. Vi fører vielsesringe i mange forskellige design af de velkendte skandinaviske mærker som Schalins of Sweden og Vielsesringe Scrouples.

Vi prøver at tilgodese den enkeltes kundes behov og præferencer i vores sortiment, hvad enten du er til enkelte klassiske smykker eller skinnende og iøjnefaldende smykker med mange brillanter.

Ønsker du at få lavet huller i ørerne, så er det også en service vi tilbyder, du skal bare være fyldt min. 8 år.

Har du brug for et nyt ur, vil du gerne forkæle dig selv med et nyt smykke, eller mangler du en gave til en af dine kære? Så er vi det rette sted at besøge. Vi tilbyder altid gratis indpakning af varer.

Vi står klar til at byde dig velkommen, og hjælpe dig med at finde det perfekte smykke, ur eller accessories.

Tlf. 49 26 20 80
hedegaard-smykker.dk