Juice Planet i Helsingør Bycenter

De Luxe Bagels & Coffee

De Luxe i Helsingør Bycenter er hele familiens juice- og smoothiebar. Vi serverer alt fra sunde, friske og farverige juice, smoothies, sandwiches, panini, bagels til kager, muffins og kaffe.

De Luxe er dit sted at lade op med ny energi eller nyde den gode stemning, inden du går videre i din travle hverdag. Vi sørger vi for hurtig og venlig servicering til travle kunder, som vil have noget lækkert med på farten.

Til de kunder, som har rigeligt med tid, står vi til rådighed med et lækkert loungeområde, hvor du kan sidde med din bærbare og nyde godt af det gratis WiFi-internet. Herudover vil der være blandede magasiner og god musik i højttalerne.

I vores skønne juicebar går vi meget op i, at du skal drikke din juice friskpresset. Vi bruger udelukkende friske frugter og grøntsager, som først presses og blendes i det øjeblik, du bestiller en juice hos os.

Vores juice hos De Luxe indeholder langt mere smag end den langtidsholdbare juice på karton. Vi inviterer dig til at nyde friskpresset juice i en pause fra din shopping eller blot tage et kort pusterum fra hverdagen i et lækkert loungeområde.

Vi glæder os til at betjene dig hos De Luxe i Helsingør Bycenter på 1. sal.

Tlf. 49 21 26 70