Coffee Ten

Husk bordbestilling og coronapas

Coffee Ten er din nye go-to cafe i Helsingør

Hvis du også elsker at nyde en god kop kaffe, så er den nye cafe Coffee Ten i Helsingør lige noget for dig. Hos Coffee Ten kan du få den lækreste økologiske kop kaffe til få penge, men stadig med god smag.

På den hyggelige cafe i Helsingør kan du hvile fødderne efter en shoppetur, eller bare få din daglige kop koffein fra en af vores mange lækre versioner af kaffe i kaffebaren. Vi laver vores økologiske kvalitetskaffe i mange forskellige varianter, og derfor er der med garanti også en variant, som du kan lide. Er du ikke til kaffe, kan du også udforske vores store udvalg af læskende te og økologisk sodavand.

Få billig kaffe på en cafe i Helsingør

Her hos os i Coffee Ten går vi meget op i den kaffe, som vi sælger. Samtidig synes vi heller ikke, at en god kop kaffe behøver at koste en formue. Derfor kan du her hos os købe en kop kaffe til få kroner. Det er måske den billigste kop kaffe, du kan finde på en cafe i Helsingør.

Den kaffe, som du kan købe hos os på vores cafe i Helsingør, er økologisk kvalitetskaffe. Hos os finder du alt fra cappuccino til cafe latte. Du kan også få læskende iskaffe. Alt sammen til bare billige penge.

Hvis du også er lidt lækkersulten, så kan du her hos os i vores Helsingør cafe også få stillet den lille sult. Vi har et lækkert udvalg af søde kager og sprøde sandwiches. Hvis du ikke er til kaffe, kan du også få stillet din tørst i et udvalg af te og læskende økologisk sodavand.

Tag en pause på shoppeturen

Når du har været rundt i alle dine yndlings butikker i Helsingør Bycenter, er vi det oplagte valg til en lille pause. På vores hyggelige cafe i Helsingør kan du give fødderne et hvil, imens du drikker vores lækre økologiske kvalitetskaffe og måske nyder en lille kage til. Det mener vi, at der må være det perfekte afbræk fra en hyggelig shoppetur.

Vores økologiske kaffe, kan du også tage med som to-go. Her får du den stadigvæk til den gode pris, hvor du kun skal betale en lille skilling for en lækker kop økologisk kaffe.

Du behøver heller ikke at bekymre dig om tiden, når du shopper i Helsingør Bycenter. Du skal ikke tvivle på, om du kan nå en lækker kop kaffe hos vores Helsingør cafe. Der er 550 parkeringspladser, hvor du kan parkere gratis i helt op til 24 timer.

Du finder vores hyggelig cafe i Helsingør Bycenter på 1. sal. Hvis du vil læse mere om os, kan du besøge vores Facebookside, hvor vi deler billeder fra vores hverdag og af vores lækre økologiske kaffe og snacks.

coffee-ten.dk