Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

Bricks 3000 Legetøj

Hos Bricks 3000 Legetøj kan du gå på opdagelse blandt det sejeste og skønneste legetøj for børn og barnlige sjæle. Du finder os i vores store butik i Helsingør Bycenter på første sal. Her byder vi på et hav af finurligt og populært legetøj til både store og små, piger og drenge. Alt fra puslespil, Barbie, brætspil, sjældne figurer fra LEGO m.m.

Træd ind i en fantasifuld verden og find det legetøj, du synes bedst om.

Slip fantasien løs med LEGO

Bricks 3000 Legetøj har et tæt samarbejde med LEGO, hvorfor vi kan levere både klassisk, nyt og sjældne LEGO-produkter. Er du klar til at bygge en magisk verden og drage på eventyr? Med LEGO kan du slippe fantasien løs. Lav fantastiske universer, om du er til LEGO Disney, LEGO Friends, LEGO DUPLO eller LEGO Minecraft. Vi har det hele. Hos os finder du både nye modeller og lidt mere sjældne. Begynd på din næste byggeoplevelse og bring dine yndlingsfigurer og bygninger til live.

Find legetøj til små og store børn

Står du og mangler den perfekte gave til et barn i familien? Kig i vores flotte udvalg af legetøj til børn. Til de små har vi både LEGO DUPLO, LEGO Juniors og Playmobil, der kan underholde de mindste i flere timer. Beskyt de dyrebare dinosaur æg fra den vrede T. Rex, drik te med Elsa og Olaf eller skab din første Minnie- eller Mickey Mouse-model. Lær at matche, bygge og stable med dit første sjove puslespil.

For de større børn op til 16 år har vi et flot og spændende udvalg af fortryllende verdener og skønne figurer fra LEGO. Trænger kreativiteten til at blive udfordret, har vi et bredt sortiment af udfordrende LEGO-produkter. Er du for eksempel parat til at bygge en rutsjebane med over 4.000 dele? Fornem farten, gyset og spændingen med denne ultimative forlystelse. Er det bygninger, der trækker, så kan du eller dit barn få følelsen af at være i for eksempel Dubai, Paris eller Las Vegas. Bliv arkitekt for en dag og find din yndlingsbygning i vores udvalg.

Kender du en, der er stor fan af Harry Potter, Minecraft eller Disney? Fantasien når nye højder, når du får chancen for at finde netop din yndlingsfigur, film eller serie fra LEGO. Vi har alt fra Star Wars, Toy Story, Jurassic World og Friends. Med masser af finurligt tilbehør, fine figurer og samlesæt får du et unikt stykke legetøj, der giver rum for kreativitet, sjov og udvikling. Det betyder legetøj, der passer til netop dine behov og ønsker.

Åbent hele ugen

Du finder os på første sal i Helsingør Bycenter. Besøg os i butikken, kontakt os på tlf. 28 18 92 73 eller skriv til os på kundeservice@bricks3000.dk. Vi glæder os til at betjene dig, så du kan finde det perfekte legetøj til dine eller dit barns behov.

Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: