Bolig og Elektronik

Er du på udkig efter spil, smartphones eller anden elektronik, kan du sagtens gå på jagt i Helsingør Bycenter. I centeret er der flere butikker, der sælger elektronisk udstyr, hvor Føtex, GameStop og Telenor har et bredt udvalg af elektronik.

GameStop, der er verdens største spilforhandler, sælger alt indenfor PC- og konsoludstyr samt spil og tilbehør. Hos GameStop finder du alle de nyeste spil, og du kan faktisk være heldig at bytte dine gamle spil til enten kolde kontanter eller rabatter på nye udgivelser. GameStop har også et stort udvalg af brugte spil, hvor du får præcis den samme spiloplevelse, som du får ved at købe et helt nyt spil.

Hos GameStop i Helsingør Bycenter møder du dedikerede medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig med deres passion og ekspertise indenfor spil- og gaming-genren. Derudover finder du et bredt udvalg af merchandise og diverse rollespils- og legetøjsartikler, så der er noget til alle, der elsker eventyr og spil.

Hos Føtex finder du et bredt udvalg af Hi-Fi- og TV-udstyr, samt diverse andre elektronikartikler. Den gode service er nøgleordet for Føtex, der altid stræber efter at give dig så god en kundeservice og rådgivning som muligt. Ofte er der gode tilbud på elektronik i Føtex, så hold øje med deres tilbudsavis eller kig ind i butikken i Helsingør Bycenter.

Ved Telenor bliver du mødt af eksperter i smartphones og alt, der har med mobiltelefoni at gøre. Uanset om du søger hjælp til mobiltelefoner, mobilabonnementer, bredbånd eller noget fjerde indenfor den genre, kan Telenor hjælpe dig. De har selvfølgelig også de nyeste modeller fra kendte brands som Apple, Samsung, LG og mange flere.

Føtex i Helsingør Bycenter

Føtex

Dagligdagens nødvendigheder, kød, kolonial, tøj, HI-FI.
Tlf. 49 25 80 00

Læs mere

Intersport i Helsingør Bycenter

Intersport

Alle de førende mærker inden for sport og fritid.
Tlf. 49 26 20 48

Læs mere

Kop & Kande

Køkkenudstyr, brugskunst eller boligindretning.
Tlf. 49 21 00 72

Læs mere

LabTech Data

Specialister med mange års erfaring indenfor elektronik.
Tlf. 49 21 52 93

Læs mere

Normal i Helsingør Bycenter

Normal

Vi sælger helt normale varer til helt normale mennesker.
Tlf. 22 20 79 88

Læs mere

Sille H Blomster i Helsingør Bycenter

Sille H. Blomster

Alt inden for buketter, dekorationer, fest og begravelsesbinderi.
Tlf. 49 21 90 09

Læs mere

Søstrene Grene i Helsingør Bycenter

Søstrene Grene

Alt fra indretning af din bolig til varer og DYI projekter.
Tlf. 53 73 95 93

Læs mere

Telenor i Helsingør Bycenter

Telenor

Vi har de nyeste mobiler, bredbånd og mobilt bredbånd.
Tlf. 60 50 40 40

Læs mere

WeCoverYou

Mange års erfaring med reparation af smartphones.
Tlf. 49 21 52 93

Læs mere