Tilbud fra butikkerne

Gavekort til Helsingør Bycenter

Gavekort til Helsingør Bycenter

Leder du også efter gaven som ikke skal byttes? Så kan du købe et gavekortbevis, der bl.a. kan bruges på centrets gode tilbud.

Pris: - Før: - Spar:

Pris: - Før: - Spar:

Pris: - Før: - Spar:

Pris: - Før: - Spar:


Helsingør Bycenter

Helsingør Bycenter er hele Nordsjællands shopping center, beliggende i hjertet af den gamle købstad. Vi tilbyder et hav af shoppe muligheder i lækre og indbydende rammer. Vi har 50 spændende butikker, hvor du kan finde modetøj, elektronik, sport og fritid, personlig pleje og meget mere. Helsingørs shopping center tilbyder også lækre spisesteder, så du kan stille sulten eller få noget at drikke når du besøger os.

Gør dine indkøb i Hamlets egen by. Vi tilbyder ikke blot shoppe og spise muligheder, vores store Føtex gør det også muligt for dig at kombinere din shoppetur med dagligvareindkøbene. Dermed bliver din hverdag lettere, fordi du kan gøre alle dine indkøb ét og samme sted, og behøver ikke køre land og rige rundt. Du kan hurtigt, nemt og effektivt handle i Helsingør Bycenter.

Helsingør Bycenter ligger tæt på Helsingør station, for enden af kystbanen. Samtidigt har vi også et P-hus med tre timers gratis parkering. Det er derfor ingen sag at komme til bycentret i Helsingør for at shoppe. Vi glæder os meget til at byde dig velkommen i Helsingør Bycenter.                                                 

Shopping Helsingør

Hvis du skal shoppe i Helsingør eller Nordsjælland, så er Helsingør Bycenter et fantastisk bud. Vi tilbyder 30 butikker med alt hvad hjertet begærer, i flotte og luftige rammer. Du kan strejfe rundt og lade dig inspirere til dit næste outfit, eller du kan målrettet shoppe efter det du står og mangler.

Helsingør Bycenter tilbyder også et godt udvalg af fritids- og hobbybutikker og du kan let finde, det du står og mangler, så du kan udfolde dig bedst muligt. Så der er altid en god grund til at besøge Nordsjællands lokale center i Helsingør.

Så kig forbi Helsingør Bycenters mange butikker, for uanset om du kommer fordi du mangler noget, eller blot fordi der er brug for en shoppetur, så er det altid et besøg værd.

Du kan læse mere om Helsingør Bycenters butikker her.

Caféer Helsingør

Helsingør Bycenter byder på flere lækre spisesteder, så du har mulighed for stille sulten og tørsten når du shopper. Uanset hvilke madpræferencer du skulle have, så kan du finde noget der bringer dig glæde. På den måde, behøver du ikke at stoppe med din shopping når sulten eller tørsten melder sig. Du kan også sætte dig ned og hvile de trætte ben, mens du lader op til at fortsætte shoppeturen. Så slå benene op, nyd en kort pause, få styr på de basale behov, og shop glad i Helsingør Bycenter.

Du kan læse mere om caféer og spisesteder i Helsingør Bycenter her.